ja to vyresil ladakem ) ale stejne je motor slyset..
ale dneska sezenes rv.99/00 nubcu II , plna palba, lpg v rezerve za 90 papouchu .. ukazme auto,ktery tomu konkuruje ...
no a pak je tady o 50 vic a tam uz je astra nebo passat combi 97 (B5)..
takze musis to brat z tyhle stranky a pak je to snesitelny..))
z hluku na prášky!!!
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
- Reklama
tak to mi ukaz kde? no samo ze i podle tohoto vybiram a penez neni nazbytDREAM píše:ja to vyresil ladakem ) ale stejne je motor slyset..
ale dneska sezenes rv.99/00 nubcu II , plna palba, lpg v rezerve za 90 papouchu .. ukazme auto,ktery tomu konkuruje ...
no a pak je tady o 50 vic a tam uz je astra nebo passat combi 97 (B5)..
takze musis to brat z tyhle stranky a pak je to snesitelny..))
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
kdyz citujes..cituj jen to na co chces odpovedet..takhle nerozumis co po me chces... (parafraze na tve vyroky novackum )) hehtak to mi ukaz kde? no samo ze i podle tohoto vybiram a penez neni nazbyt
takze odpovim na obe:
nubca II tady byla od meho znameho ta zlata za 95 .. sam jsem ji chtel hrooozne,byla vymazlena...dala se pri rychlym jednani stahnout na 90 ) jinak nubiry I jsou dneska,uz levny.. zabrouzdej si sam..(musis kazdej den..jako my )
ad vw : tady jedna z decina napr..mas to nejbliz..je to rv.98 tak je trosku drazsi (159kkc a jeste ho o 5 stahnes) nez tech 140 .. kdyby byla 97 a nejakej 1.8T benzin tak se tam dostanem..
http://auto.bazos.cz/inzerat/241000/VW- ... 19-TDI.php
njn..chce to brouzdat..PORAD ))
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
A druhý den po koupi Passata přijdeš před barák a auto nikde, v lepší případě sakum prásk vykradený:-)
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, to byl jeden z důvodů i naší volby.Oněgin píše:JJ, proto jsem si mj. koupil Korejce (byť mám garáž).djpsx píše:A druhý den po koupi Passata přijdeš před barák a auto nikde, v lepší případě sakum prásk vykradený:-)
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony