Palikxova kara
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Jajuska95
- Reklama
Dovolil jsem si toto dat do noveho tematu
tento clen ma vyjjimku ze nema dejvo, protoze znalostma nas vsechny prevysi o 100 a kousek
tento clen ma vyjjimku ze nema dejvo, protoze znalostma nas vsechny prevysi o 100 a kousek
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
Tak s tym ze ma viac znalosti ako my mozem len suhlasit, ukazalo sa to aj na zraze na Morave, som velmi rad ze som ho a samozrejme aj petrm-a ako nasich "dvornych" servisakov mohol spoznat osobne.
Ak sa nad tym clovek trosku zamysli tak si musime polozit otazku Co vedie Palix-a k tomu aby tak casto navstevoval nase diskusne forum?? Nema ani Daewoo a a ni Chevrolet, vlastni auto inej znacky ktore ma este aj velmi daleko od nasich korejcov. Ze by to biola snaha nam pomôct ak sa nam vyskytnu nejake problemy a pri diagnistike zavad na nasich "strojoch" ??
Ano je to tak a mali by sme si toho velmi vazit.
Diky Palikx-i
Ak sa nad tym clovek trosku zamysli tak si musime polozit otazku Co vedie Palix-a k tomu aby tak casto navstevoval nase diskusne forum?? Nema ani Daewoo a a ni Chevrolet, vlastni auto inej znacky ktore ma este aj velmi daleko od nasich korejcov. Ze by to biola snaha nam pomôct ak sa nam vyskytnu nejake problemy a pri diagnistike zavad na nasich "strojoch" ??
Ano je to tak a mali by sme si toho velmi vazit.
Diky Palikx-i
Tak milosi jasne ja s tim souhlasim a diky.A kluci vam taky diky za pochvalu auta(to navic jeste nemelo nastrikany naraznik od akriho)a me.
delam to pro ze me to bavi a jsem rad kdyz vam nekomu pomuzu.malo kdy se s vami vidim.a ten sraz byl v podstate strasne kratkej.
Na peugeot foru naopak chodim jen minimalne a to
1 je to tam velmi nepruzne a malo kdo tam nekomu pomuze.(cekam na poradnou odbornou odpoved uz 14 dni)
2 ja to auto mam celkem uz 8 let (4 hb a 4 combi)a resil jsem tam jen par veci a tak nemam komu moc radit.a ostatni typy jsem spravoval minimalne a uz je to dlouho.
delam to pro ze me to bavi a jsem rad kdyz vam nekomu pomuzu.malo kdy se s vami vidim.a ten sraz byl v podstate strasne kratkej.
Na peugeot foru naopak chodim jen minimalne a to
1 je to tam velmi nepruzne a malo kdo tam nekomu pomuze.(cekam na poradnou odbornou odpoved uz 14 dni)
2 ja to auto mam celkem uz 8 let (4 hb a 4 combi)a resil jsem tam jen par veci a tak nemam komu moc radit.a ostatni typy jsem spravoval minimalne a uz je to dlouho.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
TO: palikx
ja sem zase 3 roky delal fordy a kdyz sem se zaregistroval na ford forum a parkrat sem poradil tak ti tam ani nepodekovali za radu a navic ani nenapisou jestli to pomohlo nebo ne, tady je to lepsi, delal sem hlavne dislovy motory tak jestli s necim chces poradit ohledne motoru tak se ptej, pomuzu v ramci mejch sil a znalosti
ja sem zase 3 roky delal fordy a kdyz sem se zaregistroval na ford forum a parkrat sem poradil tak ti tam ani nepodekovali za radu a navic ani nenapisou jestli to pomohlo nebo ne, tady je to lepsi, delal sem hlavne dislovy motory tak jestli s necim chces poradit ohledne motoru tak se ptej, pomuzu v ramci mejch sil a znalosti
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
Akri ty si fakt neskutecnej
slavku ono ani nejde o radu ale potrebuju rozchodit airbagy a zadna diagnostika nechce komunikovat s moji R.J.a ja sem potreboval schema obvodu airbagu abych se podival kudy vede kabel od diag.zasuvky.a nikdo neporadil ani nenapsal.ja uz zjistil ze v diag.zas.je to pin 13 a po promereni s R.J.je spojeny asi se 3 piny nejakym prapodivnym odporem.tak jsem zas v konci.
slavku ono ani nejde o radu ale potrebuju rozchodit airbagy a zadna diagnostika nechce komunikovat s moji R.J.a ja sem potreboval schema obvodu airbagu abych se podival kudy vede kabel od diag.zasuvky.a nikdo neporadil ani nenapsal.ja uz zjistil ze v diag.zas.je to pin 13 a po promereni s R.J.je spojeny asi se 3 piny nejakym prapodivnym odporem.tak jsem zas v konci.
Simson s 51
Simson s 51
Dnes jsem videl nove xenony, mooc pekne !!!!
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
diky me se to taky moc libi.a je z toho opravdu dobre videt.
a opravdu to snad neoslnuje. uz navic premyslim o naklaneni aby to bylo uplne optimalni.
a opravdu to snad neoslnuje. uz navic premyslim o naklaneni aby to bylo uplne optimalni.
Simson s 51
Simson s 51
hod novy foto . jinak moc pekny auti .. jetli je v dieselu pak neni vubec o cem.. peugot dieslovy motory to je pojem..jeden cas jsem chtel kvuli to mu lantru..
napis i nejaky specifikace a technicky detaily .. upravy a budouci upravy..at vime vse..
napis i nejaky specifikace a technicky detaily .. upravy a budouci upravy..at vime vse..
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
Jezis ty toho chces nejak hodne po me ale pod carou u prispevku je jasne co to ma za motor HDI 66 kW,klima 4 airbagy abs servo el okna 2 a zrcatka semis interier a stavitelny volant a sedacka,kola plechovy 15".ve svetlech xenony a osvetlene ostrikovace.jo a nerez koncovka vyfuku ulter.upravy asi moc nebudou nejak nejsou zbytecny penize.staci ze to vypada dobre,a jelikoz parkuju na sidlisti v praze nechci nijak vycnivat.
Snad sem na neco nezapomel
Simson s 51
Simson s 51
ty mas flokovani??? (semis. interier?) .. za kolik a kde ti to delaly?palikx píše:Jezis ty toho chces nejak hodne po me ale pod carou u prispevku je jasne co to ma za motor HDI 66 kW,klima 4 airbagy abs servo el okna 2 a zrcatka semis interier a stavitelny volant a sedacka,kola plechovy 15".ve svetlech xenony a osvetlene ostrikovace.jo a nerez koncovka vyfuku ulter.upravy asi moc nebudou nejak nejsou zbytecny penize.staci ze to vypada dobre,a jelikoz parkuju na sidlisti v praze nechci nijak vycnivat.
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak