no tak vidim ze budu dnes asi prvni tak s dovolenim sem do Daewoo clubu pridam jedno moje
[/url]
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Tak s tym ze ma viac znalosti ako my mozem len suhlasit, ukazalo sa to aj na zraze na Morave, som velmi rad ze som ho a samozrejme aj petrm-a ako nasich "dvornych" servisakov mohol spoznat osobne.
Ak sa nad tym clovek trosku zamysli tak si musime polozit otazku Co vedie Palix-a k tomu aby tak casto navstevoval nase diskusne forum?? Nema ani Daewoo a a ni Chevrolet, vlastni auto inej znacky ktore ma este aj velmi daleko od nasich korejcov. Ze by to biola snaha nam pomôct ak sa nam vyskytnu nejake problemy a pri diagnistike zavad na nasich "strojoch" ??
Tak milosi jasne ja s tim souhlasim a diky.A kluci vam taky diky za pochvalu auta(to navic jeste nemelo nastrikany naraznik od akriho)a me.
delam to pro ze me to bavi a jsem rad kdyz vam nekomu pomuzu.malo kdy se s vami vidim.a ten sraz byl v podstate strasne kratkej.
Na peugeot foru naopak chodim jen minimalne a to
1 je to tam velmi nepruzne a malo kdo tam nekomu pomuze.(cekam na poradnou odbornou odpoved uz 14 dni)
2 ja to auto mam celkem uz 8 let (4 hb a 4 combi)a resil jsem tam jen par veci a tak nemam komu moc radit.a ostatni typy jsem spravoval minimalne a uz je to dlouho.
Simson s 51
no taq ..mi teda este posli aj infos..
..fotecku konektora..a pod..sak asi budesh vedet co vsetko..
..
nech zbastlim konecne ten kabel..
..aby raz nedo konecne pomohol aj tebe.. na oplatku..
Ja ctu tema Palikxova krava a tak jsem byl natesenej ze uvidim krmivarsky vuz a nakonec koukam, ze jsem se prekouk
Mas to kluku nejaky moc nalesteny, az me to u Tebe prekvapuje Copak po desti??
AKRI - (byl) Muž z Ria ! AVEOtici všech zemí, spojte se
TO: palikx
ja sem zase 3 roky delal fordy a kdyz sem se zaregistroval na ford forum a parkrat sem poradil tak ti tam ani nepodekovali za radu a navic ani nenapisou jestli to pomohlo nebo ne, tady je to lepsi, delal sem hlavne dislovy motory tak jestli s necim chces poradit ohledne motoru tak se ptej, pomuzu v ramci mejch sil a znalosti
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
Akri ty si fakt neskutecnej
slavku ono ani nejde o radu ale potrebuju rozchodit airbagy a zadna diagnostika nechce komunikovat s moji R.J.a ja sem potreboval schema obvodu airbagu abych se podival kudy vede kabel od diag.zasuvky.a nikdo neporadil ani nenapsal.ja uz zjistil ze v diag.zas.je to pin 13 a po promereni s R.J.je spojeny asi se 3 piny nejakym prapodivnym odporem.tak jsem zas v konci.
Simson s 51
diky me se to taky moc libi.a je z toho opravdu dobre videt.
a opravdu to snad neoslnuje. uz navic premyslim o naklaneni aby to bylo uplne optimalni.
Simson s 51
hod novy foto . jinak moc pekny auti .. jetli je v dieselu pak neni vubec o cem.. peugot dieslovy motory to je pojem..jeden cas jsem chtel kvuli to mu lantru..
napis i nejaky specifikace a technicky detaily .. upravy a budouci upravy..at vime vse..
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
Jezis ty toho chces nejak hodne po me ale pod carou u prispevku je jasne co to ma za motor HDI 66 kW,klima 4 airbagy abs servo el okna 2 a zrcatka semis interier a stavitelny volant a sedacka,kola plechovy 15".ve svetlech xenony a osvetlene ostrikovace.jo a nerez koncovka vyfuku ulter.upravy asi moc nebudou nejak nejsou zbytecny penize.staci ze to vypada dobre,a jelikoz parkuju na sidlisti v praze nechci nijak vycnivat.
Snad sem na neco nezapomel
Simson s 51
palikx píše:Jezis ty toho chces nejak hodne po me ale pod carou u prispevku je jasne co to ma za motor HDI 66 kW,klima 4 airbagy abs servo el okna 2 a zrcatka semis interier a stavitelny volant a sedacka,kola plechovy 15".ve svetlech xenony a osvetlene ostrikovace.jo a nerez koncovka vyfuku ulter.upravy asi moc nebudou nejak nejsou zbytecny penize.staci ze to vypada dobre,a jelikoz parkuju na sidlisti v praze nechci nijak vycnivat.
Snad sem na neco nezapomel
ty mas flokovani??? (semis. interier?) .. za kolik a kde ti to delaly?
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
né to je klasika originál interiér on takovej šetřil všechny peníze vražený do auta mimo nutný opravy jsou vyhozený a s tím musím i souhlasit takže sem málem upadl pod ponk když si koupil těsně před srazem tu koncovku