![Sad :(](./images/smilies/smilie2.gif)
Jak to je, opravdu v roce 2002 Daewoo setrilo i na tomhle?
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Moderátor: Blue Lanos
vždyť osvětlenou přihrádku nemá snad ani Evanda 2005. Kdo ví, jestli se dočká Epica. Holt máme sockárySlam píše:Muze mi prosim nekdo znaly povedet, jestli se do vsech Leganz montovala lampicka do kastliku pred spolujezdcem? Ja tam mam totiz v kastliku akorat neosazeny vyrez a ted mi ze servisu volali, ze pry tam lampicka nikdy nebyla, ze tam nejsou ani privodni kabely a prislusny mikrospinac.![]()
Jak to je, opravdu v roce 2002 Daewoo setrilo i na tomhle?Diky za informaci...
Jenze podle manualu tam svitidlo byt ma a vyrez tam na nej mam, takze jediny, co me napadlo, ze se tam davalo driv a pozdejc uz hold ne, proto jsme se ptal...Krtek píše: vždyť osvětlenou přihrádku nemá snad ani Evanda 2005. Kdo ví, jestli se dočká Epica. Holt máme sockáry
no jo to sme my co mame CD vybavuAlda píše:Já tam osvětlení mám a nevím jestli někam dávali a někam ne
u espera je i v zaduKrtek píše:Tak to já mam osvětlení jenom zapalovače a popelníku. A jakej zadní popelník tu kdo psal ? Já vzadu žádnej nemam, ani ty ve dveřích, jak mívala 120ca
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |