Zase mi neco zvoni v aute :(
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Tak me napada....kdo ti montoval ten vyfuk? ...jestli to nebyl nejaky srandista a nenasypal ti do potrubi hrst 13kovejch maticek
PECA
Daewoo Nubira II Kombi r.v. 2001 CDX 2,0 16V troška tuningu a hudby
Fiat Punto 1,7TD 3dver. r.v. 1994 žádný tuning a hóóóódně hudby
Honda VFR 800 r.v.1999 miláček, troska tuningu, výfuk pod sedlem atd...
- Reklama
vole delal to kamos, tomu snad verit muzu.Peca píše:Tak me napada....kdo ti montoval ten vyfuk? ...jestli to nebyl nejaky srandista a nenasypal ti do potrubi hrst 13kovejch maticek
No jinak ted jsem jel z prace a ten zvuk jde jakoby od predniho levyho kola, tak nevim. Za chvili jedu pryc, tak se na to mrknu u kamose na zahrade. Lezet pod autem na sidlisti neni to pravy
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak dnes jsem podrobne "projel" auto a zjistil jsem, ze to klepani jde od predniho kola. No a kdyz jsem se dnes bavil na srazu s jednim kamosem, tak rikal, ze ten zvuk muze zpusobovat vysypanej KAT. Takze asi tak nejak...
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
U katu máš dvě možnosti poškození.
Buď odejde tepelný štít, což je takový hliníkový obal katu. Ten když sundáš, tak se nic neděje. (neparkuj nad suchou trávou)
Nebo je fakt vysypaný vnitřek a pak rozdělej výfuk a v katu uslyšíš bordel. Z obou stran to všechno vysyp a když to bude dělat hluk dál, tak se snaž vyndat všechno, o není pevné. Třeba tam něco zůstane.
Buď odejde tepelný štít, což je takový hliníkový obal katu. Ten když sundáš, tak se nic neděje. (neparkuj nad suchou trávou)
Nebo je fakt vysypaný vnitřek a pak rozdělej výfuk a v katu uslyšíš bordel. Z obou stran to všechno vysyp a když to bude dělat hluk dál, tak se snaž vyndat všechno, o není pevné. Třeba tam něco zůstane.
Dnes jsem na to prisel u kamose na dilne. Byla to praskla pruzina u predniho levyho kola. Praskl ten konec, co doseda do ty misky, takze takovej jakoby tvar U. Nastesti si ta pruzina sedla do ty misky a nevyskocila, takze je to zatim OK. Ale aspon mam duvod uz koupit konecne ty pruziny snizeny
No hlavne az budes menit ty predni pruziny, tak tam hod zaroven i poradny tlumice!!! At stejnou praci neplatis 2x
PECA
hehe, ja za praci neplatim nic. O auto se mi stara kamos, kterymu ja se staram o PC, takze takovej vymennej obchodPeca píše:No hlavne az budes menit ty predni pruziny, tak tam hod zaroven i poradny tlumice!!! At stejnou praci neplatis 2x
A to se vyplati
JJ to kazdopadne!Radmont píše:nove pruziny + tlmice a peniazky sa sypu z penazenky
BTW: včera jsem zrovna přemýšlel, co bych dělal se všema penězma ze všech brigád, kdybych je nedával všechny do auta....no asi bych se v nich doma koupal
PECA
- Blue Lanos
...ty vole to ti musia tie bigady setsakramensky vynaset, ked by si sa v nich mohol kupat To nemozem povedat ani ja zarabajuci clovek
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01