Djpsx

Ukažte ostatním vaše auto. Pokud chcete, můžete napsat i recenzi.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Jajuska95

Odpovědět
djpsx
Kontaktovat uživatele:

Djpsx

Příspěvek od djpsx »

Tak tohle je náš poslední přírůstek. Koupili jsme ho asi před měsícem. Zpočátku jsem si nemohl zvyknout na to, že spojka zabírá u podlahy a že musím víc dupnout do brzdového pedálu, ale už je to o.k.

Jinak co se týká výbavy. Je to SX, takže elektrická okénka a zrcátka, rádio + kazeta SONY, automaticky se vysouvající anténa, manuální klimatizace, potahy z Abeny (viz. Pokec, vypadají parádně), 2 x Airbag, ABS.

Rok výroby: 1998
Obsah: 2.0 litru
Výkon: 98 kW
Barva: Tmavěmodrá metalíza

Co se týká tuningu, tak zatím přemýšlíme jen o laděné koncovce výfuku...časem třeba i víc.
Opravy: Nefunkční klimatizace (opraveno), Otevírání oken šlo jen od řidiče, byla zablokovaná pojistka (opraveno), nesvítila žárovka na SPZ (opraveno). Jinak si nemůžu stěžovat, jezdí úžasně a každému, kdo na mě na silnici machruje dám co proto :lol:

Nuže, tady je: https://www.chevroletclub.cz/album_persona ... er_id=2141
Naposledy upravil(a) djpsx dne stř kvě 24, 2006 16:22, celkem upraveno 2 x.
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Reklama

djpsx
Kontaktovat uživatele:

Djpsx Kombi

Příspěvek od djpsx »

Tak přidám ještě našeho staršího....Kombi.

Zakoupen v dubnu 2000 jako výběhový model v akci. Výbava SX, tj. el. okénka a zrcátka, CD/MP3 přehrávač + tuner, DTM laděný výfuk, Kola Zender 205/50 R16, střešní okénko, potahy z Abeny, 1 x airbag.

Rok výroby: 1999
Obsah: 1.6 litru
Výkon: 78 kW
Barva: Stříbrná

Tuning: zmíněn výše, tj. kola, výfuk...časem prahy, spojilery (dopředu, dozadu), křídlo nad zadní okno.

Zde jsou foto: https://www.chevroletclub.cz/album_persona ... er_id=2141
Naposledy upravil(a) djpsx dne čtv kvě 11, 2006 19:21, celkem upraveno 1 x.
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Cross

Re: Djpsx Kombi

Příspěvek od Cross »

Nic se mi tam neukazuje. :cry:
Daewoo Nubira Wagon, 2,0
djpsx
Kontaktovat uživatele:

Re: Djpsx Kombi

Příspěvek od djpsx »

Cross píše:
Nic se mi tam neukazuje. :cry:
Už by to mělo fungovat...pardon :oops:
Odpovědět

Zpět na „Vaše auta / Club cars“