Co mě dnes nepotěšilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
mě dnes nepotěšilo, že chce taťka prodat našeho milovaného favorita...
kdyby jste někdo měli zájem - F 136 L , r.v.90, STk 11/06, LPG, tažné, opravitelná koroze, plně funkční a celkem pěkný, otáčkoměr, rmgf Blaupunkt + 4 repro, potahy, mlhovky atd.... chceme za něj kolem sedmi šesti... vice info a foto na s.marek@centrum.cz
to mě opravdu nepotěšilo....to auto mi přirostlo k srdci....
kdyby jste někdo měli zájem - F 136 L , r.v.90, STk 11/06, LPG, tažné, opravitelná koroze, plně funkční a celkem pěkný, otáčkoměr, rmgf Blaupunkt + 4 repro, potahy, mlhovky atd.... chceme za něj kolem sedmi šesti... vice info a foto na s.marek@centrum.cz
Nexxxia Sedan 1,5 8V RAKETA za 6 l / 100 km
Co mě dnes nepotěšilo?! Když mi nějaký odkund na parkovišti promáčkl zadní bok mýho Langoša. No co stat se to může, ale nevím kdo to udělal tak to budu muset zacálovat ze svýho. A prej pod pět tyček to nepude.
Jde to se mnou z kopce A pěkně prudkýho! Lanos 3D 1.5
"Držel jsem vlka za uši." A. Breisky
kolko ???Marra píše:mě dnes nepotěšilo, že chce taťka prodat našeho milovaného favorita...
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6
Dobrý večer Sraz za 27 venku +9
Už jsem se odhlásil ale tohle mě opravdu nepotěšilo
CHtěl jsem to dát do vtipů ale tohle je černej humor
http://www.novinky.cz/ekonomika/81642-b ... azuje.html
Když bude horko tak to svedou na teplo.Zkrátka kdo chce psa být tak si hůl najde a i si to zdůvodní
No nic ať nám jezdí a nezlobí
Už jsem se odhlásil ale tohle mě opravdu nepotěšilo
CHtěl jsem to dát do vtipů ale tohle je černej humor
http://www.novinky.cz/ekonomika/81642-b ... azuje.html
Když bude horko tak to svedou na teplo.Zkrátka kdo chce psa být tak si hůl najde a i si to zdůvodní
No nic ať nám jezdí a nezlobí
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Tak rozhodně je to fakt, že někdo vykrádá už asi měsíc naše 2 sklepy (sklepní koje). Bydlíme v cihlovém 3patráku. Policajti nic nezjistili. Nejvíc můžem udělat to, že dáme pořádné petlice. Jednu jsme dali a je pořádně zohýbaná, ale drží. Teď jsem byl ve sklepě a druhá koje je rozbordelená a petlice nevydržela. Zítra tam dám samostříl a toho hajizla zabiju. Je mi to jedno. Už ukradl kolo a koloběžku v celkové hodnotě 24 tisíc a to mě fakt štve.
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
TAk to se musím taky pochlubit. Dneska ráno bylo pěkně teplo a svítilo slunce, tak jsem na dvoře ve firmě nechal otevřené střešní okno, abych se odpoledne neupekl Po obědě se začalo zatahovat a přišla bouřka, no a na auto jsem si nějak nevzpomněl. Docvaklo mi to až když jsem chtěl jet z práce domů a to už bylo pozdě - sedačka řidiče i spolujezdce durch Za blbost se holt platí..
Lacetti 1.8 SW světle zelená metalíza 35U, předtím Racer 1.5 GSi 8V 1993
ved jed vsetky sa stahuju k tebe, tak samozrejme ze inde ich musi ubudatOněgin píše:Ajta krajta! Já deštík naopak přivítal, protože mi umyl auto zasrané od všudepřítomných vrabců. Někde jsem slyšel, že prý jich ubývá - u nás je přesně opačný stav.
ExLanos
http://www.lanosclub.com/gallery.php?mo ... erie_id=53
-----------------------------
Suzuki SX4 Freeze http://moje.auto.cz/Peco/suzuki-sx4.html
http://www.lanosclub.com/gallery.php?mo ... erie_id=53
-----------------------------
Suzuki SX4 Freeze http://moje.auto.cz/Peco/suzuki-sx4.html
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
no to budeme 2 kdo potrebuje vymenit kulak, me v servisu za vymenu rekli 2000,- tak sem se otocil a selVít, Jiří píše:tak mě dneska nepotěšilo-když mě měnily kola na leto, tak zjistily že mám volný kulák a hotový destičky na levém kole.
Zítra jedu do PRAHY tak asi bude nákup-a potom hezkej pátek
Bohužel si troufnu jen na ty destičky----nechce se někomu na sraze mi vyměnit ten kulák?
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
Chlapi , kulák , pokud je to řízení , není problém , můžu vzít stahovák , ale co pak geometrie , dá se to odhadnout podle závitu , ale přibližně , tak aby jsi po cestě domu , než si necháš udělat geo , neojel gumu.
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Na netu jsem si vyhlídl repra, žádná sláva obyčejné chrastítka. Našel jsem si i-obchod s nejnižší cenou, objednal a čekal. Repráčky došli v pořádku, měl jsem radost jak malej Jarda, ale jen do chvíle než jsem navštívil Makro, protože je tady měli o čtyri stovky lacinšší. A potom, že i-obchody jsou nejlacinější
Jde to se mnou z kopce A pěkně prudkýho! Lanos 3D 1.5
-
- Kontaktovat uživatele:
Já to naštěstí zjistil včas. Kupoval jsem kameru - v Makru cena -400Kč oproti nejlevnějšímu e-shopu!Iwoš píše:...jen do chvíle než jsem navštívil Makro, protože je tady měli o čtyri stovky lacinšší. A potom, že i-obchody jsou nejlacinější
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny