Stredove podlozky pro ALU
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Stredove podlozky pro ALU
Jak se da vyresit,kdyz znamy prodava alu kola ,kde ma stredove podlozky na 57,1mm a nubira ma 56,5 .. stocit ty podlozky o 6mm ??
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
- Reklama
no nejak nechapu jak to presne myslis?jake stredove podlozky?stredovou diru v kole asi budes muset nechat stocit.a jeatli mas nejake podlozky tak ty asi taky jinak to tam proste nedas to je asi jasne.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
jo pravda sem nejak spatne videl ty rozmery.tim padem potrebujes do tech kol stredove krouzky (kdyz tam nebudou budou kola hazet za jizdy.jen srouby kolo nevystredi.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Simson s 51
Simson s 51
jj..prave ty stred. krouzky shanim vsude a nikde nemaj z 57 (57,1) na 56,5 (56,6) - to ma nubira ne??
nemeohli byste me pomoct do te doby nevim jestli to kupovat ... na elektrony.cz jsem je nenasel..
nemeohli byste me pomoct do te doby nevim jestli to kupovat ... na elektrony.cz jsem je nenasel..
Já jsem středicí kroužky koupil normálně v Barumce když jsem tam kupoval hliníkáče. A kamarád, co má pneuservis říkal, že to lidi dělaj normálně z plechového pásku. Stačí snad vzít plech o správné tlouštce a stočit z něj kroužek a vložit dovnitř a klidně lehce podmáznout silikonem, aby tam držel. Ale prý pak jde někdy dost blbě sundat kolo.
Pak taky říkal, že by nikdy nespoléhal na to, že to udrží jen šrouby a že když, tak snad nějaké šrouby s plovoucí hlavou, což nevím, co je.
Pak taky říkal, že by nikdy nespoléhal na to, že to udrží jen šrouby a že když, tak snad nějaké šrouby s plovoucí hlavou, což nevím, co je.
- seky
- Kontaktovat uživatele:
Ja som kupoval alu od www.aaa-pneu.sk a k nim som dostal aj tie vymedzovacie krúžky presne na Nubiru.Inak každý schopnejší sústružník ti to urobí.
TACUMA 1.6/16V LPG Magic3 , strieborna 92U , JVC KD-R801
-
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Ajaj.... tak to budem muset asi napravit...........netušil jsem, že tam musí být......tak to je div, že nebyla ještě havárka.
Na kolik vyjdou ty podložky na všechny 4 kola.
Na kolik vyjdou ty podložky na všechny 4 kola.
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
ja to stejne nakonec nekoupil je to to vetsi o 0,6mm a nevim .. koupim neco co je presne nebo co je vetsi aspon 60 to pak jde vysoustruzit nebo koupit stred. krouzek