Přední repro NEXIA
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Vyndavat se mi ho nechtělo! a se šuplerou se tam vzhledek k čelnímu oknu moc dobře dostat nejde, tak sem to měřil tim udělátkem na měření vzorku pneu a výška je +-10mm, ale jestli je chceš dávat dozadu? Tak bych tam já osobně dal Magnat Bull Power 1630!!!! Stojí necelejch 14 stovek a to se vyplatí!!! Musíš tam mít ňáký basy a to od 1020 moc nečekej!
Naposledy upravil(a) Kolopo dne úte bře 28, 2006 17:40, celkem upraveno 1 x.
Kolopo
- Reklama
no celkove od 10cm prumeru vubec nejak to do srazu vysasim
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak uz je tam chvili mam, nakonec tyto, skoda ze sem si na to nevzpomel na srazu, bych vam ty fesaky ukazal
Ten stred je nataceci, no mazec
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
milosh píše:Tak uz je tam chvili mam, nakonec tyto, skoda ze sem si na to nevzpomel na srazu, bych vam ty fesaky ukazal
tos moh a možná by si vyhrál pohár----
já stejně řikám že takový malý repro prostě nezahraje-víš co jsem měl v nesíí a hrálo to na rádio jak kdyby to šlo přes zesík--DRAGSTER-16 cm
ŘEZNÍK
jo vim, ale ja si hifi udelam az v novy kare, ale cece, nak uz me to nebere asi stari prislo do Usti