Jak to ze tu jeste neni tema F1???
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Jak to ze tu jeste neni tema F1???
tak kdo dneska??
ALONSO a chtel bych mooooc aby BUTTON sel na bednu..
pridal jsem nestranou anketu..))
ALONSO a chtel bych mooooc aby BUTTON sel na bednu..
pridal jsem nestranou anketu..))
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
- Reklama
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Já fandim Ferdovi. Akorát nechápu proč půjde příští rok do McLarenu. Asi chce odpočikovou jízdu místo sportu. Furt tvrdim že Mercedes neumí sportovní auta, natož formule a nemá tam co dělat (dost mně naštvala zmrvená kariera Miky Hakkinena). Rád bych fandil BMW jenže vzhledem k jejich "jezdcum"...
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Ja to nesleduju takze mi to nevadi ze tu tema neni, mam lepsi veci na praci nez cucet na kluky co jezdej v autickach
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Blue Lanos
Mišo Red arrow
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
F1 většinou nesleduju...a když náhodou jo, tak fandim zásadně proti Renaultu
A přeju úspěch McLehenu a doufám, že se jim bude dařit...koneckonců Mercedes má docela slušnou tradici ve formulích, takže snad se jim podaří najít a vyhodit těch pár sabotérů, co se k nim vetřeli od Renaultu a Ferrari a budou vyhrávat...
A přeju úspěch McLehenu a doufám, že se jim bude dařit...koneckonců Mercedes má docela slušnou tradici ve formulích, takže snad se jim podaří najít a vyhodit těch pár sabotérů, co se k nim vetřeli od Renaultu a Ferrari a budou vyhrávat...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Motorky mě nebaví, ale na formule se koukám. Od doby, kdy jsem je začal sledovat (cca 7 let), fandím McLarenu. Moc mě mrzí, že ta technika je špatná a auta moc nejezdí. Taky bych dal místo Raikönnena tesťáka De La Rosu. V oředchozím působišti nic moc a hle, když dostane šanci zajet závod místo Montoyi, fičí jak blázen a kdyby opět nekrachla technika, je na bedně. Těším se na Alonsa.
Takže McLarenu zdar!
P.S. Včera se teda moc nepředvedli......ach jo
Takže McLarenu zdar!
P.S. Včera se teda moc nepředvedli......ach jo
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.