Repro pro MATIZE
Moderátor: Blue Lanos
Repro pro matize
Kluci koukal jsem na nabýtku od sony a asi si k tomu radiu dokoupim 10cm repro řady X-PLOD,stojí kolem 800kč a na zadní plato hodím překližku a dám tam taky X-PLODy,ale 16,5cm,ty stoji kolem 1100kč.Obojí má výkon kolem 140watu,takže by to mohlo hrát už slušně,ne? A navíc to bude všechno stejná značka. Co myslíte?
Zlatý Matízek SE,r.v.99,ofuky oken,kouřové blinkry,kšilt a palubka v laku,výfuk ulter sport,Al.kola ALESSIO a dálší cipárny
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Sony vyrábí lecjaké kvalitní výrobky. Bohužel reproduktory do auta mezi ně nepatří. Nedoporučuji.
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Já jsem kličku nesundaval, akorát jsem vyndal ten šroubek, kterým je chycená ke dveřím. zatlačil jsem ji dozadu, tím jsem ji ze dveří vyvlík a z tapecírungu jsem ji vyvlík pohybem á la vyndavání ježka v kleci...petrm píše:návod na sundání kličky je tu někde na netu a myslím že je na lanos webu blu se s tím taky dost pral
-
- Kontaktovat uživatele:
Trošku šum - problém je s kličkou stahování okýnka (tu ty, myslím, nemáš). Klička otevírání dveří je snadná.Docent píše:Já jsem kličku nesundaval...
|\/| /\ '|' | '/.