Maska

Moderátor: Blue Lanos

Vojta

Maska

Příspěvek od Vojta »

Původně jsem s tím nechtěl prudit na fóru a zkoušel jsem posílat SZ. Jenže to nefunguje a tak to dávám do placu.
Chci sundat a vyměnit masku. Jsou tam takové zacvakávací bazmeky. Je na to nějaká finta, nebo stačí hrubé násilí a masku vytlačit? Nerad bych to zmrvil. Je třeba ještě něco demontovat (vzduch filtr?)?
Díky
Reklama

rcmichal
Kontaktovat uživatele:

Re: Maska

Příspěvek od rcmichal »

Vojta píše:Původně jsem s tím nechtěl prudit na fóru a zkoušel jsem posílat SZ. Jenže to nefunguje a tak to dávám do placu.
Chci sundat a vyměnit masku. Jsou tam takové zacvakávací bazmeky. Je na to nějaká finta, nebo stačí hrubé násilí a masku vytlačit? Nerad bych to zmrvil. Je třeba ještě něco demontovat (vzduch filtr?)?
Díky

pockaj do zajtra budem ju montovat dole tak ti napisem ci je nejaka finta alebo som nieco zlomil
pozri si moje stranky http://www.cinema.okamzite.sk
Obrázek
[url=CALLTO://rcmichalm]Obrázek[/url]
mino

Příspěvek od mino »

Ja som to po bokoch zapácil sraubovákom omotaným v uteráku a bolo to von. Hore je asi par skrutiek ktore treba uvolnit. Je to na takom princípe ako zadné svetlá. Ja som tam do toho otvoru v maske dával mriežku. Ale už to bolo 4 roky dozadu a velmi sa nepametám ale nic komplikované.
Škoda Roomster TSI
rcmichal
Kontaktovat uživatele:

Re: Maska

Příspěvek od rcmichal »

Vojta píše:Původně jsem s tím nechtěl prudit na fóru a zkoušel jsem posílat SZ. Jenže to nefunguje a tak to dávám do placu.
Díky

masku som dal vcelku lahko dole na bokoch som ju podvazil srubovakom a vytiahol som ju celu von v strede masky su pliesky uchytene v narazniku a pri vecsej sile to vitiahnes popripade zlomis ako ja takze nova maska je objednana.
pozri si moje stranky http://www.cinema.okamzite.sk
Obrázek
[url=CALLTO://rcmichalm]Obrázek[/url]
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

ano jen zapacit mezi blatnikem a maskou a pak opatrne odpacit na narazniku.nic mi neprasklo a videl sem to prvne.hodne koukat a opatrne to jde.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Tak jsem se přes víkend pokusil vyměnit mřížku v nárazníku a upravit masku. Mřížku jsem sundal bez větších problémů (udělal jsem si takový přípravek na vymáčknuti západek). Masku jsem taky sundal celkem lehce. Když jsem tam ale dal tahokov (jen na zkoušku), tak to vypadalo tak hrozně, že to šlo rychle pryč. U černého nárazníku to vypadá dobře (viz Ondrášův Matíz), ale v barevném provedení je tam ten tahokov jako pěst na oko. Sice jsem to vyfotil, ale zapomněl jsem foťák v garáži. Příležitostně ukážu.
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Do lakovaného nárazníku to chce dát tahokov černý.
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Ondras píše:Do lakovaného nárazníku to chce dát tahokov černý.
To jo, jenže kde ho vzít? Tady jsem byl rád, že jsem sehnal ten stříbrný s malými oky. Jedině ten hliníkový nastříkat, ale bude to držet? Na autoburze v Ostravě jsem viděl taky jen ten stříbrný hliníkový. Ten se mi líbil (byla tam větší oka). Až se tam někdy dostanu, podívám se po něčem jiném.
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Na autoburze jsem viděl i velká oka v černém komaxitu.
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
milosh

Příspěvek od milosh »

Kazdej lepsi tuningshop ma cernej tahokov, ale i ruzny barvy...
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
jakub

Příspěvek od jakub »

Ondras píše:Do lakovaného nárazníku to chce dát tahokov černý.
mam lakovany, stribrny- strana kosoctverce ca 10mm (pozor, to zkoseni dost zavadi), pak se dela mensi - tusim ca 6-8mm

imho ok - ten jemny (8mm) nebrat
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Tak už mám tahokov černý(cca 10mm kosočverce), dnes mi ho známý někde sehnal, zítra nastupuju do akce. Snad se zadaří. Pak dám foto.
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Tak jsem udělal pokus, že jsem nejdřív zkušebně nasadil stříbrný tahokov s malými oky, ale vypadalo dost divně
Obrázek
Pak jsem to vyhodil a nasadil černý s většími oky a to už se mi zdá o něco lepší.
Obrázek
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Ten černý - super !!!!
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
zabijec

Příspěvek od zabijec »

super -i
Už bez Matesa
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“