Rozdeleni clenu dle clubu
Moderátor: Blue Lanos
Rozdeleni clenu dle clubu
Pratele, mam zde udelat aby u profilu vlevo bylo videt pod avatarem i do jake skupiny ten ktery clen patri? treba jako Clen nexiaclubu atd?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Rozhodně souhlasím, stačí, když u obrázku bude napsána značka modelu.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
ted uz jen musim vymyslet nejake obrazky jako je to hdonoceni admin atd... aby se tam dalo dat i to NEXIA, LANOS, NUBIRA atd...
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
ja myslim ze dobry napad.ja kolikrat nevim kdo co ma za auto a bojim se abych nenapsal nejakou blbost.
jo a nesmela otazka myslis ze tam budu moci mit napsano Peugeot 306?vim ze to neni daewoo ani zdalky ale kdyby to slo
jsem jedinej tak by nejaka vyjimka sla vymyslet prosim.
![-i](./images/smilies/smiley24.gif)
jo a nesmela otazka myslis ze tam budu moci mit napsano Peugeot 306?vim ze to neni daewoo ani zdalky ale kdyby to slo
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
jsem jedinej tak by nejaka vyjimka sla vymyslet prosim.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![-i](./images/smilies/smiley24.gif)
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
vymyslime, kdyztak tam budes mit neco jako SUPPORT / DAEWOO SERVISpalikx píše:ja myslim ze dobry napad.ja kolikrat nevim kdo co ma za auto a bojim se abych nenapsal nejakou blbost.
jo a nesmela otazka myslis ze tam budu moci mit napsano Peugeot 306?vim ze to neni daewoo ani zdalky ale kdyby to slo![]()
![]()
![]()
jsem jedinej tak by nejaka vyjimka sla vymyslet prosim.![]()
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Re: PM
V odoslanych sa ti ukaze az si danu spravu precita osoba ktorej si to poslal...Vojta píše:Nevím, co se děje, ale nemůžu odeslat žádnou soukronou zprávu. Zůstávají mi v nedoručených a v odeslaných se neobjeví. Přitom při odeslání se mi zobrazí, že zpráva byla úspěšně odeslána. Co s tím?
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
R.I.P
aktuálne: Renault Megane III. 1.6 16V 100k
aktuálne: Renault Megane III. 1.6 16V 100k