Repro pro MATIZE

Moderátor: Blue Lanos

ALF

Repro pro MATIZE

Příspěvek od ALF »

Čauky kluci,chtě bych vás poprosit o radu jaké zvolit repro do předních dveří MAtize r.v.99 :?: Nehci ale nic moc upravovat,takže něco co bude pasovat a hlavně dobře spolupracovat s autoradiem SONY a hlavně pořádně hrát! :lol: Poradˇte mi jak šikovně sundám tapecírung tak,at nepříjde k urazu.Dík za pomoc!! :shock:
Reklama

Brainman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

Podivej do jake sekce pises
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Obrázek Daewoo Matiz I CD LPG
DREAM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DREAM »

to budes muset dat vedle..tady jsou vetsi dejwa..a dokonce se to tam uz urcite resilo takze hledej..:)))
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak :(
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

V Matízku jsou originál malinký asi 10 cm repráky ale jsou usazený v speciálním držáku ale myslím že se snad ve firmě Stualarm v Praze dá koupit držák snad na 13 cm napiš jim dají ti vědět ;) http://www.stualarm.cz/?pg=2.5&m=car-audio
Rado

Příspěvek od Rado »

tapecirung ide dole vcelku lahko....staci odsrobovat vsetky srobky co najdes zvonka na tom tapacirungu vratane vnutornej klucky. a potom postupne vylupnut je to tam totiz este zacvaknute na plastovych uchytoch a je to dole
Matiz SE 99 zelena metla - stale sa na nom pracuje
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

návod na sundání kličky je tu někde na netu a myslím že je na lanos webu blu se s tím taky dost pral :lol: :lol: :lol:
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

petrm píše:návod na sundání kličky je tu někde na netu a myslím že je na lanos webu blu se s tím taky dost pral :lol: :lol: :lol:
Jestli mě paměť neklame,tak tu psal návod kdysi dávno Ondráš (fórum Matíz,ale je možné že to bylo již na starém fóru)
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

https://www.chevroletclub.cz/viewtopic. ... 6984#86984

tady píšu, něco, co tě taky bude zajímat...
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Jsou tam opravdu jen 10cm. Co jsem se díval do katalogů fy, tak docela slušný dělá Sony a Pioneer, ale je to dost malý, takže to asi moc hrát nikdy nebude :P
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje :-)
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

Badger píše:Jsou tam opravdu jen 10cm. Co jsem se díval do katalogů fy, tak docela slušný dělá Sony a Pioneer, ale je to dost malý, takže to asi moc hrát nikdy nebude :P
To se mýlíš.. Když jsi ochotný dát za ty přední repro třeba 5000,- tak budou hrát jak ty 165mm a nepoznáš rozdíl ;)
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Robert píše:
Badger píše:Jsou tam opravdu jen 10cm. Co jsem se díval do katalogů fy, tak docela slušný dělá Sony a Pioneer, ale je to dost malý, takže to asi moc hrát nikdy nebude :P
To se mýlíš.. Když jsi ochotný dát za ty přední repro třeba 5000,- tak budou hrát jak ty 165mm a nepoznáš rozdíl ;)
Jsem sice v této branži nováček, který sám žádá o rady, ale takový repro jsem zatím nikde neviděl, neber to nijak špatně!!! :P
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje :-)
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

Badger píše:
Robert píše:
Jsem sice v této branži nováček, který sám žádá o rady, ale takový repro jsem zatím nikde neviděl, neber to nijak špatně!!! :P
Tak třeba toto ;)
Obrázek

Odkaz zde: http://www.ryves.cz/reproduktory/100-mm ... nadium.php
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Robert píše:
Badger píše:
Robert píše: To se mýlíš.. Když jsi ochotný dát za ty přední repro třeba 5000,- tak budou hrát jak ty 165mm a nepoznáš rozdíl ;)
Tak třeba toto ;)
Obrázek

Odkaz zde: http://www.ryves.cz/reproduktory/100-mm ... nadium.php
To už je úplně jiná třída a přiznám se, že jsem ji nikdy ještě neviděl!!! :P
Docent

Příspěvek od Docent »

A hlavně ti taková aparatura zdvojnásobí cenu Matýzka 8) .
Rado

Příspěvek od Rado »

to je aj skoda davat do auta. Pri hluku motora a inych veci to nema vyznam. Jedine nejaky fajnsmekri zatazeny na taketo veci.
Matiz SE 99 zelena metla - stale sa na nom pracuje
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“