Havarijni pojisteni, mate ho?

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

djpsx píše:Já jsem spíš toho názoru, že kdo nemá havarijko, tak by si ho měl zařídit. Po včerejší jízdě na nákup jsem se o tom opět přesvěfčil. Na silnicích jezdí buď čepičkáři a ti, co je napodobují, tj. ve městě jedou 40 a za cedulí to rozpálí na 85 km/h, a nebo debilové, co berou zatáčky 60kou a svou jízdou ohrožují ostatní. Sice při případné bouračce se nějaká malá část bere z povinného ručení (aspoň tak soudím z vlastní zkušenosti), ale jinak z něj nedostanete nic, když vám zruší auto.

Havarijka by měla být povinná. A kdo na ní nemá, ať nejezdí autem.
S tvým názorem nesouhlasím.Proč povinná ? Škoda na tvém vozidle je hrazena s povinného ručení viníka.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Reklama

djpsx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djpsx »

Kessler píše:
djpsx píše:Já jen nesnáším takové ty kecy, co lecko má po bouračce zvláště pak vlastní vinou (lekne se a píchne to do stromu apod.): " :cry: :cry: :cry: Neměl jsem havarijku a nemám na zaplacení opravy, ale jezdit potřebuju...bla bla bla.". A není to jen u aut. Hlavně takhle lidi u řek, potoků atd. po povodních skuhrali, že mají baráky v hajzlu a nemají kde bydlet a kdesi cosi. TAK MAJÍ MÍT POJISTKU!!!!!!

Je pravda, že je to věc každého, ale ať pak jsou ticho (slušně řečeno).
Jo tak to beru...ale rozhodně bych to havarijní nedával povinně...
...jo a co se týče těch baráků, tak si nejsem jistej, jestli se najde pojišťovna, která bude ochotna pojistit proti povodni dům stojící u vody...tam už to řeší asi jenom stěhování na kopec...
No ono se to řešilo někde v Občanském Judu a je pravda, že je to problém, nicméně když si člověk připlatí (pokud na to má), tak se dá sehnat.
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Odpovědět

Zpět na „POKEC“