Tak, a prestal som fajcit...a pribral som
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
To napsal ten pravý.....
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
- Reklama
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
to de, ja mam 187cm a +- 98-99kg a makam na tom at to jde dolu, brusle kolo plavani, no bavi me to a jeste muzu cumet na zenskyeMKa Slovensko píše:panove aj som sa vcera vazil, az mi panenky otocilo 114 kg zivej vahy aj s oblecenim. takze som pribral az 7 kilo za dva tyzdne. a to je strasne vela.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
To já si držím svůj standart - 179cm/72kg.
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, ja mam pri stabilnej vyske 185 nestabilnu (furt chce rast) vahu 96
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
bola doba ked som mal peknu vahu okolo 92 kilo, pri mojej vyske 180cm a mojej postave to bolo velmi dobre pretoze ja mam tazke kosti
a teraz ma skaredych 114 kilo, za dva tyzdne pribrat ale 7 kilo je straaaaasne vela. a pritom sa nic nezmenilo co sa strravy tyka, dokonca sa viac pohybujem ako ked som fajcil a ajhla kilecka pribudaju.
dalsou chybou je je uz nesportujem ako kedysi, 3 - 4 krat v tyzdni som posiloval, k tomu cyklistika do posilovne som to mal 5 kilometrov a potom som si este pred dvoma rokmi kupil kolieskove korcule. a to som chodieval sa korculovat este ked som prisiel s poobednej smeny domov okolo 10,30 takl do polnoci na korculiach po dedinkach, raz za cas sme sa vybrali cez vikend na korculiach takych 30 kilometrov po dedinach. odkedy nepracujem vo vyrobe manualne len priberam, ale kedze byvam v praci niekedy dost dlho tak v podstate ani nemam kedy.
vela mojho volneho casu zaberaju weby ktore robim. uz sme s Blue Lanosom mali debatu o tom ze aspon kazdy vikend by sme mali sit na nejaku turistiku po nasich okolityach horach, mame tu velke mnozstvo turistickych chodnikov taklze to problem nieje.
musim zacat cosi s tou vahou robit lebo toto uz je neprijatelne, citim sa podstatne horsie ako ked som vazil o 20 kilo menej, strasne ma bolievaju nohy atd atd
ale teraz mi rastie len brucho a priberam v tvari.
zrovna vcera mi hovorili baby u nas v robote ze som akosi pribral tak som im na to povedal ze pod velkou horou velky medved byva
a teraz ma skaredych 114 kilo, za dva tyzdne pribrat ale 7 kilo je straaaaasne vela. a pritom sa nic nezmenilo co sa strravy tyka, dokonca sa viac pohybujem ako ked som fajcil a ajhla kilecka pribudaju.
dalsou chybou je je uz nesportujem ako kedysi, 3 - 4 krat v tyzdni som posiloval, k tomu cyklistika do posilovne som to mal 5 kilometrov a potom som si este pred dvoma rokmi kupil kolieskove korcule. a to som chodieval sa korculovat este ked som prisiel s poobednej smeny domov okolo 10,30 takl do polnoci na korculiach po dedinkach, raz za cas sme sa vybrali cez vikend na korculiach takych 30 kilometrov po dedinach. odkedy nepracujem vo vyrobe manualne len priberam, ale kedze byvam v praci niekedy dost dlho tak v podstate ani nemam kedy.
vela mojho volneho casu zaberaju weby ktore robim. uz sme s Blue Lanosom mali debatu o tom ze aspon kazdy vikend by sme mali sit na nejaku turistiku po nasich okolityach horach, mame tu velke mnozstvo turistickych chodnikov taklze to problem nieje.
musim zacat cosi s tou vahou robit lebo toto uz je neprijatelne, citim sa podstatne horsie ako ked som vazil o 20 kilo menej, strasne ma bolievaju nohy atd atd
ale teraz mi rastie len brucho a priberam v tvari.
zrovna vcera mi hovorili baby u nas v robote ze som akosi pribral tak som im na to povedal ze pod velkou horou velky medved byva
Ja kdyz jsem prestal kourit, tak jsem nic nepribral. Nastesti. Uz tak mam 108.eMKa Slovensko píše:panove aj som sa vcera vazil, az mi panenky otocilo 114 kg zivej vahy aj s oblecenim. takze som pribral az 7 kilo za dva tyzdne. a to je strasne vela.
Ale neboj, ono se to jednou zastavi.
Daewoo Nubira Wagon, 2,0