Je to u Český pojišťovy a mám ji pojištěnou na částku 150000,- spoluúčast 1000,- a je pojištěno odcizení a živel s platností Evropa. za těchto podmínek platím 3150,- ročněDREAM píše:
kradez u nubci a jen za 3 litry rocne..muzes napsat vic info?
Havarijni pojisteni, mate ho?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
- Reklama
-
za 3jku rocne kradez to je dobryyy..ikdyz kdo by nubcu chtel )))
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
Mna vyjde havarijka na espero rocne necelych 9tSk, dufam, ze buduci rok to bude menej . Preplatia mi udalost do vysky tusim 100 (alebo 120tsk). Za to si kupim bez problemov dalsie .
Keby som mal viac casu a dom s garazou (nemyslim garazou na parkovanie kam musi vojst vodic uz len sam s autom aby sa z neho nejako vysukal popri stene ) tak na havarijko kaslem a dokazem si to opravit aj sam.
Keby som mal viac casu a dom s garazou (nemyslim garazou na parkovanie kam musi vojst vodic uz len sam s autom aby sa z neho nejako vysukal popri stene ) tak na havarijko kaslem a dokazem si to opravit aj sam.
- simone
- Kontaktovat uživatele:
poistka
poistku platínm iba povinnu a na škodovke som mal aj havarijnua tam som sa naučil ako obabrať poisťovne o par koruniek aj ked sa nič nestalo, to mi stačí lebo je to moooc vela na rok platiť 10tis Sk. Zato si radšej kupim niečo potrebne. subwoofer a pod
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Re: poistka
No teda, takhle odírat chudáky pojišťováky!!!!!Že se nestydíš......jak se to dělá?simone píše:poistku platínm iba povinnu a na škodovke som mal aj havarijnua tam som sa naučil ako obabrať poisťovne o par koruniek aj ked sa nič nestalo, to mi stačí lebo je to moooc vela na rok platiť 10tis Sk. Zato si radšej kupim niečo potrebne. subwoofer a pod
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Já měl tehdá pojištěnou i Feldu. U Kooperativy to vyšlo živel, bouračka a krádež na 7500. Když bylo Feldě 3 roky, skončila smlouva a tak jsem šel uzavřít novou pojistku.... napočetli mi to na 7200 kč !!!! Tak jsem sundal spoluúčast a bylo to za 6500 kč. Soptík je na lízačku tak je pojistka povinnost. Zatim to je 16500 kč ročně. Už jsem se byl zeptat na pojišťovně a má hodnotu 215 tis kč a pojistka by byla za necelejch 8 tis.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
na tvy strane bych to moc nerozebiral, ja sem totiz pojistovaci agent , priste ti uz nic nezaplatimesimone píše:poistku platínm iba povinnu a na škodovke som mal aj havarijnua tam som sa naučil ako obabrať poisťovne o par koruniek aj ked sa nič nestalo, to mi stačí lebo je to moooc vela na rok platiť 10tis Sk. Zato si radšej kupim niečo potrebne. subwoofer a pod
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
A máš vodznak???? Kamarád byl taky poj. agent a musel s tím skončit....neuživil seSlavek píše:na tvy strane bych to moc nerozebiral, ja sem totiz pojistovaci agent , priste ti uz nic nezaplatimesimone píše:poistku platínm iba povinnu a na škodovke som mal aj havarijnua tam som sa naučil ako obabrať poisťovne o par koruniek aj ked sa nič nestalo, to mi stačí lebo je to moooc vela na rok platiť 10tis Sk. Zato si radšej kupim niečo potrebne. subwoofer a pod
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
petrm píše:no a pak kvůli neoprávněně vyplacenej penězům za neexistující nebo natažené škody platíme vyšší povinné ručení
ved kto nekradne snami, ten kradne proti nam tak nejak to bolo, nie? a este to asi aj plati
ExLanos
http://www.lanosclub.com/gallery.php?mo ... erie_id=53
-----------------------------
Suzuki SX4 Freeze http://moje.auto.cz/Peco/suzuki-sx4.html
http://www.lanosclub.com/gallery.php?mo ... erie_id=53
-----------------------------
Suzuki SX4 Freeze http://moje.auto.cz/Peco/suzuki-sx4.html
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem spíš toho názoru, že kdo nemá havarijko, tak by si ho měl zařídit. Po včerejší jízdě na nákup jsem se o tom opět přesvěfčil. Na silnicích jezdí buď čepičkáři a ti, co je napodobují, tj. ve městě jedou 40 a za cedulí to rozpálí na 85 km/h, a nebo debilové, co berou zatáčky 60kou a svou jízdou ohrožují ostatní. Sice při případné bouračce se nějaká malá část bere z povinného ručení (aspoň tak soudím z vlastní zkušenosti), ale jinak z něj nedostanete nic, když vám zruší auto.
Havarijka by měla být povinná. A kdo na ní nemá, ať nejezdí autem.
Havarijka by měla být povinná. A kdo na ní nemá, ať nejezdí autem.