Pozvánka na Kadett sraz 13.5.2006
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Pozvánka na Kadett sraz 13.5.2006
Ahoj kolegové, sice se ještě nekonal náš Daewoo sraz, a mám tu pro Vás další pozvánku...
Kadett.cz nás Nexiáře zve na jejich tradiční sraz na letišti v Milovicích. Kdo tam jednou byl, tak ví, že je to super akce s příjemnými lidmi. A když vyjde počasí, tak to je teprve paráda
Bližší informace o srazu jsou zde: http://www.kadett.cz/informace/srazy/sraz/
Já bych určitě rád jel, pokud mi to vyjde časově. A co Vy, ostatní
Kadett.cz nás Nexiáře zve na jejich tradiční sraz na letišti v Milovicích. Kdo tam jednou byl, tak ví, že je to super akce s příjemnými lidmi. A když vyjde počasí, tak to je teprve paráda
Bližší informace o srazu jsou zde: http://www.kadett.cz/informace/srazy/sraz/
Já bych určitě rád jel, pokud mi to vyjde časově. A co Vy, ostatní
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Reklama
Mno, ja uvidim, mozna uz v te dobe budu mit navigaci tak ze bych ji otestoval, skoda ze to je tak blizko nasemu srazu
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
no kdyz mame sraz 14 dni predtim...Olda píše:Minulý ročník byl v pohodě, když pambu dá tak se třeba vyrazim projet do milovic
Ale koukám že moc nexiaků se do registrace nehrne...
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Já už jsem se tam zaregistroval, i když stále není 100%, že pojedu. Ale Milovice jsou Milovice, snad budu mít čas...
Kdo pojede taky?
Kdo pojede taky?
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja nejedu, rad bych, ale je to moc po sobe
tak jim to napis, urcite uz te cekaj s poharemIvan píše:Tak nakonec nepojedu. Málo času
-
- Kontaktovat uživatele:
Neser! Já se chystám. Vypadá to, že počasí by mělo vyjít. Tak ať tam nejsem za exota sámIvan píše:Možná se ráno probudím a řeknu si: "Kurňa, Váňo, jeď!"
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny