Poradite s cenou lanose? - chystam se prodavat :/
Moderátor: Blue Lanos
Poradite s cenou lanose? - chystam se prodavat :/
Chystam se prodavat Lanose v nasledujici vybave, vim, ze ceny se pohybujou v rozmezi 80-100 tisic, ale za kazdej nazor sem vdecnej, dik
Lanos SX 1.6 16V, r.v. 10/1999, modra metaliza, najeto 56000km
technicka do 04/2007
Vybava:
2x airbag, ABS, klimatizace, vsechna okna elektricka, central (plus dalsi veci, co jsou v SX), mechanicky zamek radici paky, vypiskovana VIN cisla do vsech skel (dost zlevni pojisteni), radio blaupunkt s MP3 a dalkovym ovladanim (ne na volantu), nejaky letni gumy a asi dva dalsi plechovy disky navic.
Po koupi vymeneny vsechny kapaliny. Pred 1000km vymeneny vsechny tlumice, gumy v ramenou a stabilizator plus zadni pruziny.
1. majitel byl ital (viz. skrabance ve znamejch vadach), ja sem s tim jezdil rok, najel sem asi 5000km.
Zname vady:
- skrably na naraznikach, pravejch zadnich dverich a prahu pod dverma ridice (nikde nic prorezlyho, ale kdo je estet, tak si to asi necha opravit)
- klima potrebuje naplnit
- v nejblizsich par tisicich km bude potreba vymenit zadni dil vejfuku
- okno u ridice vyjizdi hur, udajne nejaka plastova uchytka, co potrebuje vymenit
- kdyz jsem menil tlumice, rikali, ze tak do 10000 bude lepsi vymenit ty gumy, co v nich predni tlumice sedi nahore, ale nemeli je skladem, takze tam zustaly.
- nejde odemykat kufr klicem, asi tam neco zustalo, ale ja to nikdy nepotreboval, tak sem to nestudoval
- obcas sviti kontrolka ABS, vzadu je nejakej vadnej kontakt na kabelu. ted se to asi mesic nestalo, protoze sem ho vycistil, ale tyhle problemy s tim byly, takze pro pripadnyho zajemce to radsi pisu.
jinak auto jezdi uplne v pohode, nikdy me nikde nenechalo, kdybych nedostal sluzebni, tak bych ho neprodaval
pokud jsou uz predem treba i nejaky zajemci, tak se ozvete, nedavam to do sekce "prodam" proto, ze nevim cenu a je to aktualni v druhy polovine mesice. diiiik
Lanos SX 1.6 16V, r.v. 10/1999, modra metaliza, najeto 56000km
technicka do 04/2007
Vybava:
2x airbag, ABS, klimatizace, vsechna okna elektricka, central (plus dalsi veci, co jsou v SX), mechanicky zamek radici paky, vypiskovana VIN cisla do vsech skel (dost zlevni pojisteni), radio blaupunkt s MP3 a dalkovym ovladanim (ne na volantu), nejaky letni gumy a asi dva dalsi plechovy disky navic.
Po koupi vymeneny vsechny kapaliny. Pred 1000km vymeneny vsechny tlumice, gumy v ramenou a stabilizator plus zadni pruziny.
1. majitel byl ital (viz. skrabance ve znamejch vadach), ja sem s tim jezdil rok, najel sem asi 5000km.
Zname vady:
- skrably na naraznikach, pravejch zadnich dverich a prahu pod dverma ridice (nikde nic prorezlyho, ale kdo je estet, tak si to asi necha opravit)
- klima potrebuje naplnit
- v nejblizsich par tisicich km bude potreba vymenit zadni dil vejfuku
- okno u ridice vyjizdi hur, udajne nejaka plastova uchytka, co potrebuje vymenit
- kdyz jsem menil tlumice, rikali, ze tak do 10000 bude lepsi vymenit ty gumy, co v nich predni tlumice sedi nahore, ale nemeli je skladem, takze tam zustaly.
- nejde odemykat kufr klicem, asi tam neco zustalo, ale ja to nikdy nepotreboval, tak sem to nestudoval
- obcas sviti kontrolka ABS, vzadu je nejakej vadnej kontakt na kabelu. ted se to asi mesic nestalo, protoze sem ho vycistil, ale tyhle problemy s tim byly, takze pro pripadnyho zajemce to radsi pisu.
jinak auto jezdi uplne v pohode, nikdy me nikde nenechalo, kdybych nedostal sluzebni, tak bych ho neprodaval
pokud jsou uz predem treba i nejaky zajemci, tak se ozvete, nedavam to do sekce "prodam" proto, ze nevim cenu a je to aktualni v druhy polovine mesice. diiiik
Daewoo Lanos 1.6SX 5dv HB, 2xABG, ABS, klima, r.v.1999, najeto 53000;
hardcore tuning vyfuku (proste rezavej jako prase), karoserie na mnoha mistech vylepsena skrabanci...
hardcore tuning vyfuku (proste rezavej jako prase), karoserie na mnoha mistech vylepsena skrabanci...
- Reklama
- Blue Lanos
No mozno by bolo dobre kontaktovat pana Krticku on chce jeste jedneho kupit
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
teda abych pravdu rek, netusim, kdo je pan KrtickaBlue Lanos píše:No mozno by bolo dobre kontaktovat pana Krticku on chce jeste jedneho kupit
aha, tak uz vimPetr Krtička píše:Pozdě, už jsme koupili Ibizu (minulý týden), jak jsem říkal, je to hrůza, v jakém stavu jsou Daewoo po bazarech.
no kazdopadne uvitam nazory, jakou na to dat cenu
Zalezi na tom , za jakou dobu to chces prodat, jestli co nejdriv nebo treba do 3 mesicu ? Nejhorsi to bude s tema skrabancema, na to ostatni novej majitel prijde casem sam a co znamena to ze klima potrebuje naplnit ? To me pri koupi tvrdili taky Ze by nas starej znamej problem ? Ze by chladic ? Chtel jsem taky lanose pro zenskou, ale desi me ta silena spotreba Novej majitel bude treti tak asi 70 000,- je strop ale samozrejme se ti to muze podarit prodat mnohem lip, aut je v bazarech strasne moc a mala poptavka. Tak drzim palce
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
conpet> no ja tyhle veci pred novym majitelem tajit nebudu, proste je to jak je a hotovo klima potrebuje naplnit znamena, ze spina, kompresor je v pohode, ale potrebuje naplnit
ale dik za cenu, mel sem pocit, ze na ty skrabance kazdej kasle, teda aspon me to bylo pri koupi uplne jedno.
Dede> bych musel nejdriv nejaky nafotit
ale dik za cenu, mel sem pocit, ze na ty skrabance kazdej kasle, teda aspon me to bylo pri koupi uplne jedno.
Dede> bych musel nejdriv nejaky nafotit
no, nechcem nejak moc zasahovat do toho. len napisem cenu za ktoru som kupil ja
takze: je to 1,5i/8V, s klimou, centralom, elektricke okna(vsetky), tonovane skla, rv 98, 85 000km, cierna metaliza, plechove disky s novymi letnymi pneu., da sa povedat ze bez skrabancov, s deravym vyfukom. radio od sony a zakladne predne repro,1majitel, servisna knizka .neburane. BEZ abs, airbag.
dal som zato v septembri 2005 v bazare 149 000 SK
takze myslim ze to mohlo byt mimo bazar predajne za nieco okolo 125 000 SK
cize nieco okolo 90-95 000 CZK
preto si myslim, kedze ty mas 1,6/16V tak ta cena by sa mohla pohybovat nieco okolo 95-100 000 CZK.
samozrejme to nemusi byt hned, niekedy trva kym sa najde kupec co je ochotny to zaplatit. v kazdom pripade(aj ked foto som nevidel) 70 000 CZ sa mi zda byt dost malo.
takze: je to 1,5i/8V, s klimou, centralom, elektricke okna(vsetky), tonovane skla, rv 98, 85 000km, cierna metaliza, plechove disky s novymi letnymi pneu., da sa povedat ze bez skrabancov, s deravym vyfukom. radio od sony a zakladne predne repro,1majitel, servisna knizka .neburane. BEZ abs, airbag.
preto si myslim, kedze ty mas 1,6/16V tak ta cena by sa mohla pohybovat nieco okolo 95-100 000 CZK.
samozrejme to nemusi byt hned, niekedy trva kym sa najde kupec co je ochotny to zaplatit. v kazdom pripade(aj ked foto som nevidel) 70 000 CZ sa mi zda byt dost malo.
ExLanos
http://www.lanosclub.com/gallery.php?mo ... erie_id=53
-----------------------------
Suzuki SX4 Freeze http://moje.auto.cz/Peco/suzuki-sx4.html
http://www.lanosclub.com/gallery.php?mo ... erie_id=53
-----------------------------
Suzuki SX4 Freeze http://moje.auto.cz/Peco/suzuki-sx4.html
tiez sa pridavam k nazoru, ze okolo 100t Kc (130t Sk) je este dobra cena. 70 je podla mna moc podhodnotene, ved to je rozdiel 30t. osobne by som ho nedaval do autobazaru, ale radsej by som inzeroval a inzeroval..peco píše:no, nechcem nejak moc zasahovat do toho. len napisem cenu za ktoru som kupil ja
:: Daewoo Lanos 1,5 8V '98 :: cervena 73L :: LPG priemerna spotreba 9l/100km ::
Cas ukaze, ale soucasna nabidka autobazaru je obrovska a tlaci ceny strasne dolu. Samozrejme kdyz das auto do bazaru tak das cenu 80 000. Ale za mesic ti zavolaj ze maj zajemce za 70. Co udelas ?
Koukni na http://www.tipcars.com/ uvidis sam co je realny
Koukni na http://www.tipcars.com/ uvidis sam co je realny
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat