Klubová trička
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
ako sa dostat k tricku
ahojte kolegovci,
som z bratislavy, ale zial, uz teraz viem, ze na zraz sa nebudem moct dostavit - urcite na moju skodu,
chcel by som vsak tricka XXL a XL, neviem, s kym by som sa dohodol, ze by bol ochotny mi ho doniest, samozrejme peniaze by som dal vopred... azda sa mi podari,
zelam prijemne kilometre
lubo
som z bratislavy, ale zial, uz teraz viem, ze na zraz sa nebudem moct dostavit - urcite na moju skodu,
chcel by som vsak tricka XXL a XL, neviem, s kym by som sa dohodol, ze by bol ochotny mi ho doniest, samozrejme peniaze by som dal vopred... azda sa mi podari,
zelam prijemne kilometre
lubo
nubira hatchback dec98 2.0 modra meta plna vybava - sikovne auto
- Reklama
Re: ako sa dostat k tricku
simna píše:ahojte kolegovci,
zelam prijemne kilometre
lubo
toto je sekce nexia a tricka budou taky jen nexia, ostatni DAEWOO uz se probira jinde !!!!!
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Seznam objednávek NEXIA trička, prosím o kontrolu počtu kusů, velikosti i způsobu předání.
cubafire 1ks XL - na srazu
SNOWMANN: 1ks XL - na dobírku
Milosh 1ks XXL - na srazu
Habron 1 ks, XL - v Brně
Franta 1 kus, XL - na srazu
simna - 2 kusy XL, XXL - ??? (domluv se prosím s někým, kdo jede na sraz, aby Ti to vzal, na Slovensko to dobírkou posílat nebudu)
Olda - 1 ks, XL - na srazu?
JRD McLAREN - 1x L
Ivan - 1 ks
cubafire 1ks XL - na srazu
SNOWMANN: 1ks XL - na dobírku
Milosh 1ks XXL - na srazu
Habron 1 ks, XL - v Brně
Franta 1 kus, XL - na srazu
simna - 2 kusy XL, XXL - ??? (domluv se prosím s někým, kdo jede na sraz, aby Ti to vzal, na Slovensko to dobírkou posílat nebudu)
Olda - 1 ks, XL - na srazu?
JRD McLAREN - 1x L
Ivan - 1 ks
Naposledy upravil(a) Ivan dne pon dub 24, 2006 12:44, celkem upraveno 1 x.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Objednávka uzavřena.
to Simna: jsi s někým domluven???
to Olda: kde si to odebereš Ty???
to Simna: jsi s někým domluven???
to Olda: kde si to odebereš Ty???
Nexia² project
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Kluci, tak už mi poslali cenu. Omlouvám se, ale cena bude muset být o 20 Kč vyšší, protože se cena zvýšila o úpravu loga a byla dražší i samotná výšivka (právě o těch 20 Kč), jelikož je rozměrově větší, než jsem původně zamýšlel. Takže konečná a definitivní cena polokošile je 370 Kč.
Nexia² project
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Přátelé, zůstaly mi k dispozici 2 Nexia trička velikosti XXL. Ti, kteří jej mají, potvrdí, že tričko je krásné. Máte-li o tričko zájem, napiště a můžu Vám ho poslat na dobírku.
to Snowmann: napiš mi prosím na sebe kontakt, kam můžo tričko poslat.
Nexia² project
ahoj, nezostali nejake Lanos tricka? alebo nejake univerzalne klubove? ja som sice na zraze nebol, verim, ze bolo krasne.. ale chcel by som sa hrdit takym peknym trickom )))Ivan píše:Přátelé, zůstaly mi k dispozici 2 Nexia trička velikosti XXL. Ti, kteří jej mají, potvrdí, že tričko je krásné. Máte-li o tričko zájem, napiště a můžu Vám ho poslat na dobírku.
:: Daewoo Lanos 1,5 8V '98 :: cervena 73L :: LPG priemerna spotreba 9l/100km ::
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Díky, Petře, po nocích jsem to vyšíval.
Jinak jsou jen 2 tipy triček: Daewoo trička a Nexia trička.
Jinak jsou jen 2 tipy triček: Daewoo trička a Nexia trička.
Nexia² project
Děkuji Ivanovi za tričko, které jsem si včera konečně vyzvedl. Vypadá fakt dobře.
Zároveň bych se chtěl omluvit všem zúčastněným, že jsem s nima prakticky nepromluvil ani slovo, protože jsem fakt dost spěchal (stejně jsem nestihl, co jsem potřeboval ).
Nevím, kdo přesně tam byl ještě (v bílé košili se slečnou ), ale rozhodně jsem pro, že bychom se někdy mohli stavit na a pokecat.
Zároveň bych se chtěl omluvit všem zúčastněným, že jsem s nima prakticky nepromluvil ani slovo, protože jsem fakt dost spěchal (stejně jsem nestihl, co jsem potřeboval ).
Nevím, kdo přesně tam byl ještě (v bílé košili se slečnou ), ale rozhodně jsem pro, že bychom se někdy mohli stavit na a pokecat.