Super a prajem skoré uzdravenie!!!V.Brousek píše:Že má dcera je po operaci a operace proběhla bez komplikací.Děkuji všem lékařům s Vinohradské fakultní nemocnice.
co ma dnes potešilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
Tak to blahopreji, drahej benzin nasere, ale zdravi je vzdy bude na 1.miste !!!!V.Brousek píše:Že má dcera je po operaci a operace proběhla bez komplikací.Děkuji všem lékařům s Vinohradské fakultní nemocnice.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Mňa dnes naozaj potešilo, že sa mi celkom fajn podarilo natlačiť do Kaloska bicykel . Sice som musela demontovat z bike predné koleso, ale zmestil sa. Pôvodne som mala značné obavy....
A ešte viac ma potešilo, že napriek niekoko krát opakovanému daždu som nakoniec na bicykli vôbec nezmokla.
A ešte viac ma potešilo, že napriek niekoko krát opakovanému daždu som nakoniec na bicykli vôbec nezmokla.
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Tak ať se jí v životě daří, je zdravá a její první auto bude Daewoo nebo Chevrolet:-)Topol píše:Krásnou půlnoc!13 nad nulou je holt jaro
Takový krásný radosti jako kolo do Kalose a nebo že jsem už po třetí dědkem Vnučka se jmenuje Kateřina.
Ať nám jezdí a nezlobí
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
-
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Minulý týden mě potěšilo, že nám v servise opravili stahování oken v Sedanu (šly jen od řidiče, ta pojistka byla nějak zaseklá) a pak že můžem přijet zítra na opravu klimky (nefunguje, nespíná). Hurá!!!
Kdyby tak měl člověk víc času, aby si to mohl opravit sám.....jo a je dneska krásně!!!
Kdyby tak měl člověk víc času, aby si to mohl opravit sám.....jo a je dneska krásně!!!
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony