vymena hlavy radici paky

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Martinez

vymena hlavy radici paky

Příspěvek od Martinez »

Ahoj všichni, dlouho jsem tady nebyl. Můj Lanosek slouží skvěle (až na tu spotřebu :( Nedávno jsem si udělal radost a koupil pár doplňků do interiéru, všechno šlo skvěle až na výměnu hlavy řadící páky, ta mi ani za boha nejde sundat, máte s tím určitě zkušenosti, tak se pochlubte 8) Dík, Martinez
Reklama

petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Hlavice se dá strhnout ve svěráku za použití docela velké síly (chce to vyklat ze strany na stranu ) nebo myslím Nexiáři radili kdysi naříznout hlavici podélně a pak by měla jít sundat trochu lépe v obou případech je ale zpět nepoužitelná takže si dobře ověř že ta nová tam pasuje a že můžeš ovládat pojistku zpátečky 8)
SkylineGTR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SkylineGTR »

to Martinez: Tento problém jsem řešil před 2 roky u mého Lanosu taky. Nakonec jsem vzal pilku a piloval....a piloval, až jsem upiloval celou vrchní čepičku a pak už to šlo sundat za použití majzlíku a kladiva!!! Myslím to vážně!! 8) Ale prvně se vážně přesvěč,že ta nová hlavice pasuje na kroužek zpátečky,tak jak to říká Petrm!! :)
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)

http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
milosh

Příspěvek od milosh »

navod ZDE - sice to je pro nexii, ale asi tam nebude moc rozdil. Ja mam v aute ted tuhle radicku a to je rozdil, uplne to radi samo :lol:

Obrázek
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

:lol: a najednou je z toho automatika :lol:

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

milosh

Příspěvek od milosh »

Ivan píše::lol: a najednou je z toho automatika :lol:
jeste ne, ale co neni muze byt.

NEXIA - NIC NENI NEMOZNE :lol:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Taky sem se lekl že Milošovi stačí na přestavbu na automat jenom vyměnit řadičku :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Odpovědět

Zpět na „LANOS“