Fíha, u který pumpy ti to prodali ? Já bral někdy v r. 1982 za 30,- Kčs a pumpařka na mne koukala jako na blbce, že nemám na víc (a to stál benzín 4,50 Kčs/litr ).Oněgin píše: a navíc koupil benzín za 26,10 Kč!!!
co ma dnes potešilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
Kessler píše:Bežné ceny benzínu v ČR už zase lezou ke 30 Kč/litr
u nas oficialne 39,90 inak bezne je okolo 40,40 za 95 oktan a za V power 95 41.90
ExLanos
http://www.lanosclub.com/gallery.php?mo ... erie_id=53
-----------------------------
Suzuki SX4 Freeze http://moje.auto.cz/Peco/suzuki-sx4.html
http://www.lanosclub.com/gallery.php?mo ... erie_id=53
-----------------------------
Suzuki SX4 Freeze http://moje.auto.cz/Peco/suzuki-sx4.html
tohle je tema co me dnes potesilo a tak nevim proc pisete tyhle katastrofy.
me potesilo ze sme s mladou byli na prochazce prahou a ze mi tchan privezl dite z chaty v poradku a jeste s pomlazkou v ruce.zitra (teda dnes)bude sekana
me potesilo ze sme s mladou byli na prochazce prahou a ze mi tchan privezl dite z chaty v poradku a jeste s pomlazkou v ruce.zitra (teda dnes)bude sekana
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
jj...dobrej svatek..akorat doufam,ze budou mit zejtra v tescu jeste nejakou pomlazku,bych zas jak minulej rok nemusel kupovat od 6ti letyho kluka co sel z pomlazky par vetyvek za kilo )
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Mě jednak potěšilo, že letos už nemusím plést pomlázku a prostě můžu všechny velikonoční zvyky hodit za hlavu...
No a taky mne velice potěšilo, že jsem dostal k dlouhodobému užívání zapůjčenou krásnou bílou Škodu Felicia 1.3/40 kW r.v.1999 s najetými 13 500 km (fakt!)...a má i mlhovky a rádio a taky žádný táhlo sytiče
No a taky mne velice potěšilo, že jsem dostal k dlouhodobému užívání zapůjčenou krásnou bílou Škodu Felicia 1.3/40 kW r.v.1999 s najetými 13 500 km (fakt!)...a má i mlhovky a rádio a taky žádný táhlo sytiče
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
Tak dneska mě potěšilo že mám souseda jako asi nikdo----včera jsem psal do co mě nepotěšilo že mi zjistily vytlučený kulák a hotový destičky- dnes jsem jel do PRAHY kde jsem v AUTODÍLECH KRČ zakoupil nové,když jsem přijel domů jen tak přes plot jsem se zeptal jestli už to někdy měnil-a on povídá že na tom nemůže nic bejt-šup třičtvtě hodiny a kulák i s destičkama byl na autě----VON TOTIŽ POSPÍCHAL DO HOSPODY-ANI JSEM NESTÍHAL SUNDÁVAT A NANDÁVAT KOLA
HURÁ JE HOTOVO!!!!!!
AKORÁT JSEM SI VŠIM když byly sundaná kola že mám špatný silentbloky
na ramenouch
HURÁ JE HOTOVO!!!!!!
na ramenouch
ŘEZNÍK
No porad lepsi nez si prat aby sousedce chciply kozyTopol píše:Pěkný večer Sraz za 1 den!!
Tak tak není nad dobrýho souseda
Horší je když platí přísloví"Panebože dej ať sousedovi chcípne koza"
Ať nám jezdí a nezlobí
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
nebud s toho spatnej to mam taky , na mim aute se nemenilo nic od vyrobyVít, Jiří píše:Tak dneska mě potěšilo že mám souseda jako asi nikdo----včera jsem psal do co mě nepotěšilo že mi zjistily vytlučený kulák a hotový destičky- dnes jsem jel do PRAHY kde jsem v AUTODÍLECH KRČ zakoupil nové,když jsem přijel domů jen tak přes plot jsem se zeptal jestli už to někdy měnil-a on povídá že na tom nemůže nic bejt-šup třičtvtě hodiny a kulák i s destičkama byl na autě----VON TOTIŽ POSPÍCHAL DO HOSPODY-ANI JSEM NESTÍHAL SUNDÁVAT A NANDÁVAT KOLA
HURÁ JE HOTOVO!!!!!!
na ramenouch
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi