neptej se a tykej .. ono sice to muze vyznit dost neslusne,ale vzdyt jsi z daewoofora a oni taky..takze neresit..ikdyz tam nejedu..je potreba bejt v zivote trosku do pohody (a drzej ))djpsx píše:Přátelé, bude to znít směšně, ale rád bych se vyvaroval fau-paix. Můžu na srazu (zejména se ptám starších) vám tykat. Je mi 24 roků a leckdo tam bude stejně starý jako můj otec například, tak se raději ptám.
Děkuji.
Detailní informace o srazu Baldovec 2006
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
- Reklama
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
43 let.Oldřich Novák píše:Ahoj tak mi tykat klidně múžeš , i když nevím jak máš starého otce
KALOS 1.2 HB
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Ja tykam vsem, at chcete nebo ne a vy mladsi mi muzete taky tykat, i ty, Svobiku
V anglictine si taky vsichni tykaji, tak proc ne clenove daewooclubu, vzdyt jsme svetovi
V anglictine si taky vsichni tykaji, tak proc ne clenove daewooclubu, vzdyt jsme svetovi
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No ale přehánět to zase nemusíš :djpsx píše:Přátelé, bude to znít směšně, ale rád bych se vyvaroval fau-paix. Můžu na srazu (zejména se ptám starších) vám tykat. Je mi 24 roků a leckdo tam bude stejně starý jako můj otec například, tak se raději ptám.
Děkuji.
...já se zeptal, jak říkat jí smím,
jestli chceš, tak mi tykej a jak chceš mi říkej,
máš-li touhu, tak líbat mě smíš,...
- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
Já si myslím, že ten sraz bude do pohody, takže si klidně můžem všichni tykat.Spojuje nás jedna věc.No ne?
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
Jakej dvojsmysl ? Pavel Bobek, Lásko, mně ubývá sil .Brainman píše:taky me zarazil ten dvojsmysl. Jak si to mysle Docente?
Jezis to je zakladka , no uz se na vas tesim a mydlo ve sprse radsi na zem hazet nebudu
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet