Shell V-Power Racing do Matízka

Moderátor: Blue Lanos

Kessler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessler »

Sice to není k Matizovi, ale na tohle téma: Felda má předepsaný Naturál 91 a když jsem natankoval Natural 95 (obyč u Essa), tak to auto znatelně ožilo...

Stejně se zachoval Racer...když jsme s ním před časem jeli do Španělska, tak jsme zjistili že v civilizované Evropě nemají Speciál 91, tak nezbylo než tu cestu projet na Natural 95...a najednou to jelo ve 4 lidech s plným kufrem do kopce po dálnici skoro 160...což na Speciál nejde...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
Reklama

conpet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od conpet »

Ja beru jedine na Shell obyc. N95 a jsem spokojenej, auto JEDE. Drive jsem bral na Benzine a to byla hruza des.
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

Matiz má ve velkým TP BA91, když vemu tenhle benzín, tak to prostě nejede, chce to točit a řadit. Na BA95 to jede o hodně líp a nejlíp na Natural 95 od Shellu a Aralu ;) V-Power 95 od Shellu jsem zkoušel a je to taky poznat od normálního BA95, s V-Power Racing zatím zkušenosti nemám, protože se mi zdá jeho cena dost vysoká (netankuju plnou)
Rado

Příspěvek od Rado »

Matiz má ve velkým TP BA91

Ja myslim ze to je minimalne oktanove cislo pri ktorom sa s tym autom da jazdit relativne normalne a cim je vacsie oktanove cislo tym je dokonalejsie spalenie zmesi. Aj ked urcite tam hra rolu este riadiaca jednotka.
Moj subjektivny nazor....medzi obycajnou 95 a Shell Wpower je citit rozdiel....medzi Shell Wpower a Wpower Racing taky rozdiel necitit. Na 91 som este neskusal a ani skusat nebudem
Matiz SE 99 zelena metla - stale sa na nom pracuje
orgi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od orgi »

ok, beriem.. ja to subjektivne necitim, asi este niesom s autickom tak zzity.
:: Daewoo Lanos 1,5 8V '98 :: cervena 73L :: LPG priemerna spotreba 9l/100km ::
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

Asi ne, já kvalitní a šunt benzín rozeznám naprosto přesně :D
Kessler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessler »

Robert píše:kvalitní a šunt benzín rozeznám naprosto přesně :D
Podle chuti :?: :D
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
Cudro

Příspěvek od Cudro »

Len pozor s tym Matizom ked tam nalejes ten V-Power aby si to udrzal na ceste. Robim si srandu. Samozrejme u maloobjemovych motorov je citit rozdiel. Ked som mal Nubiru 1.6l tak som citil rozdiel medzi Natural 95 a V-Powerom. U Evandy s 2.0l motorom som ten rozdiel necitil. Ci som nalial Natural 95 alebo V-Power dokonca aj V-Power Racing necitil som ziadny velky rozdiel. U Nubiry to bolo ine. Tam som mal dokonca skoro o liter mensiu spotrebu po meste ked som pouzival V-Power.
Chevrolet Evanda CDX 2.0, olivovostrieborná metalíza.
Predtým Daewoo Nubira I, Skoda 120 GLS
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

Kessler píše:
Jistě, dále podle zápachu a barvy :lol:
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Robert píše:
Kessler píše:
Jistě, dále podle zápachu a barvy :lol:

Tak jsem tam natankoval plnou V-Power a uz po prvnich kilometrech je docela znat rozdil :P
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje :-)
milosh

Příspěvek od milosh »

Badger píše: Tak jsem tam natankoval plnou V-Power a uz po prvnich kilometrech je docela znat rozdil :P
hlavne v penezence co? :lol:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

milosh píše:hlavne v penezence co? :lol:
Ano, zůstává plnější. Vyšší cena se vrátí na nižší spotřebě a za dvojitouu porci bodů si "koupíš" věci, které ti cenový rozdíl mnohdy více než vrátí. V mém případě Autoatlas Evropy, Olej, Myčka, ...
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Dede

Příspěvek od Dede »

DAEWOO NEXIA DOHC 1996- moje 1. osobné motorové vozidlo
CITROEN C4 Seduction 2010
Hyundai SANTA FE -T 2,4 16V 2006
jakub

Příspěvek od jakub »

Ondras píše:
milosh píše:hlavne v penezence co? :lol:
Ano, zůstává plnější. Vyšší cena se vrátí na nižší spotřebě a za dvojitouu porci bodů si "koupíš" věci, které ti cenový rozdíl mnohdy více než vrátí. V mém případě Autoatlas Evropy, Olej, Myčka, ...
ondro, ja fakt nevim, ale o nizsi spotrebe mohu jen polemizovat - je to prast jak uhod,

o zivosti motoru - no nevim, mozna nejsem tak spojen s autem ;)

ja bych souhlasil s objektivne lepsi kvalitou paliva, co se aditiv tyce, to jest, rozhodne mam lepsi pocit, ze drobek dostane nabumbano kvalitnim pitivem

bodiky - ano, ale ta rentabilita (pravda, ze ja to nikdy nepocital) ...

racing vidim jako vyhazovani penez (subjektivne), navic krmim tech benzinovych krku vicero, takze 70kacen na nadrzi uz jsou zase dva a neco litry do masiny, coz je zase neco kilometru ...
Docent

Příspěvek od Docent »

Já to zkoušel vloni celej měsíc (4 plný nádrže). Sice se mně zdálo, že to líp jede, ale to byl spíš placebo efekt, spotřeba stejná a ty body... Když si spočítám rozdíl ceny mezi tímhle a N95 u kterékoli jiné pumpy, tak si toho za ušetřený peňýz koupím 4x tolik než za ty body :D .
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“