Cukání spojky při nízkých otáčkách

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Odpovědět
djpsx
Kontaktovat uživatele:

Cukání spojky při nízkých otáčkách

Příspěvek od djpsx »

Je možné, že by se špatným přítlačným talířem souviselo i "cukání" při nízkých otáčkách (okolo 1 500 ot.) při zařazené rychlosti, i když motor "necuká" a přede si pořád svoje? Když se zas trochu přidá plyn, tak to je v pohodě.
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Reklama

Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Cukání by se projevilo trhavým záběrem při rozjezdu , když už máš nohu ze spojky dole , cuká to kvůli něčemu jinému .
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Oněgin

Příspěvek od Oněgin »

Mně to dělá při studeném motoru, když odjíždím z práce. Možná to má na svědomí řídící jednotka - ráno totiž vyrazím od baráku a dám tam pětku, zatímco odpoledne mi chvilku trvá, než vyjedu z areálu nemocnice, kde se ploužím na 1 a 2.
Nubira Wagon 1,6 SX, 98, klima, elektrika, Al kola, modrá metal.
djpsx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djpsx »

Ono to bohužel dělá i za ohřátého motoru. No domluvil jsem se s jedním servisákem, že se na to podívá. Děje se to u sedana, takže probere celou spojku.
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“