VtipnéDocent píše:Rád bych uvedl na pravou míru tento zásadní gramatický omyl čerstvých ženáčů . Jak je všeobecně známo starším ženáčům, správně se píše "tchině", neboť toto sloveso je složeno ze slov "tchoř" a "svině" .milosh píše:Kocar kupuje tchyne a to se vyplati.
Copak jste delali o tomto krasnem vikendu?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Jde to se mnou z kopce A pěkně prudkýho! Lanos 3D 1.5
"Držel jsem vlka za uši." A. Breisky
"Držel jsem vlka za uši." A. Breisky
- Reklama
..tak koukám , že jsme se shodli , kromě těch ventilátorů a nárazníku , jsem dělal to samé i nedělní hlídání , akorát já to měl vše 2x - luxování dvou aut , hlídání dvou dětí , ještě , že jsem s nima zaskočil na dvě.....palikx píše: dobry.
ja si v sobotu konecne vycistil a uklidil auto zevnitr a opravil (snad)ventilatory chladice napasoval nove strikany naraznik a namontoval nenapadnou koncovku vyfuku.v nedeli sem toho moc neudelal mel jsem sluzbu s ditetem.
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
O tomto krásném víkendu jsem v sobotu stěhoval kanceláře a v neděli jsem se učil Ekonomický růst, Dynamiku vývoje agregátní nabídky a poptávky, Hospodářské cykly a tak podobně...prostě pracovní víkend jako vyšitej...ale abych napsal taky něco pozitivního, tak jsem doma obnovil zásoby kafe, čímž jsem si udělal radost ... a taky jsem si přečetl návod k novému autu, abych věděl co a jak (třeba kde je volant )
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Ekonomicko-správní fakulta Masarykovy univerzity v Brně, obor Podnikové hospodářstvíSnowmannn píše:Na aku skolu chodis? Ja som sa toto ucil polroka dozaduKessler píše:v neděli jsem se učil Ekonomický růst, Dynamiku vývoje agregátní nabídky a poptávky, Hospodářské cykly a tak podobně...
A jinak je to předmět Makroekonomie...druhý semestr...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
ja sem celou sobotu menil na aute tlumice, tak ze ted pohodicka jezdi zase jako nove, a v nedeli sem stravil 4 hodky s policajtama, jel sem se projet a srazil sem autem cigana, nastesti se milackovi nic nestalo jen lehce promackla kapota , ted na aute mam cedulku s napisem ,, CIGANI JA NEJSEM VLAK PODEME NESKAKEJTE,,
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
Aha, tam sa tiez chystam, ak sa dostanem , len na iny odbor. My sa taketo veci ucime v maturitnom rocniku.Kessler píše:Ekonomicko-správní fakulta Masarykovy univerzity v Brně, obor Podnikové hospodářstvíSnowmannn píše:Na aku skolu chodis? Ja som sa toto ucil polroka dozaduKessler píše:v neděli jsem se učil Ekonomický růst, Dynamiku vývoje agregátní nabídky a poptávky, Hospodářské cykly a tak podobně...
Slavek píše:ja sem celou sobotu menil na aute tlumice, tak ze ted pohodicka jezdi zase jako nove, a v nedeli sem stravil 4 hodky s policajtama, jel sem se projet a srazil sem autem cigana, nastesti se milackovi nic nestalo jen lehce promackla kapota , ted na aute mam cedulku s napisem ,, CIGANI JA NEJSEM VLAK PODEME NESKAKEJTE,,
to vazne?!?!?! ,,, este ze sa nic vazne auticku nestalo ,,, a bola to tvoja vina ??? ,,,, a aby ste si o mne nemysleli ze som hovado tak : a cigan zije ????
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
V sobotu bylo krásně, tak jsem na chalupu zajel na motorce (ehm...skútru) a udělal jarní přípravu na sezónu. Večer jsem byl pozván na soukromou metalovou pařbu odkud jsem dorazil v 6 hodin v neděli ráno. Ranní rozbřesk jsem strávil na záchodě a odkládal 9 kousků (Gambrinus 12). Asi za 3 hodiny jsem vyrážel opět na chalupu a místy mám okno (třeba nevím, jak jsem se dostal z domu do garáže (cca 1 km). Neděla byla strávena pracovně (vytahoval jsem žumpu, sekal dřevo atd.) a přitom mi bylo neskutečně špatně . Takže příští víkend na srazu dám max. 2 piva a jinak kafe. Jinak bych asi umřel...
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
to sme 2Docent píše:Já už se lek, že říkáš cigánovi "miláček", musel jsem si to přečíst 2x, než jsem pochopil .Slavek píše:jel sem se projet a srazil sem autem cigana, nastesti se milackovi nic nestalo
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
ja delam financni a spravni v moste obor verejna spravaSnowmannn píše:Aha, tam sa tiez chystam, ak sa dostanem , len na iny odbor. My sa taketo veci ucime v maturitnom rocniku.Kessler píše:Ekonomicko-správní fakulta Masarykovy univerzity v Brně, obor Podnikové hospodářstvíSnowmannn píše: Na aku skolu chodis? Ja som sa toto ucil polroka dozadu
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
no kdyby sem mel s nim neco vaznejsiho tak bych mu sebral socialku , cigan zije, boule na hlave trochu sedrenej jel sem pomalu asi 45km/h, vina to moje nebyla vlit mi primo pod auto, asi se mu nechtelo rozhlizet jestli neco nejedePribo píše:Slavek píše:ja sem celou sobotu menil na aute tlumice, tak ze ted pohodicka jezdi zase jako nove, a v nedeli sem stravil 4 hodky s policajtama, jel sem se projet a srazil sem autem cigana, nastesti se milackovi nic nestalo jen lehce promackla kapota , ted na aute mam cedulku s napisem ,, CIGANI JA NEJSEM VLAK PODEME NESKAKEJTE,,
to vazne?!?!?! ,,, este ze sa nic vazne auticku nestalo ,,, a bola to tvoja vina ??? ,,,, a aby ste si o mne nemysleli ze som hovado tak : a cigan zije ????
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
jeste bych ho vic zadupal do zemeDocent píše:Já už se lek, že říkáš cigánovi "miláček", musel jsem si to přečíst 2x, než jsem pochopil .Slavek píše:jel sem se projet a srazil sem autem cigana, nastesti se milackovi nic nestalo
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
takovy milacky bych vystehoval na neobydlenej ostrov a kolem do kola 5 metrovou zet to co mi udelali na aute, tak u toho zustava rozum statmilosh píše:to sme 2Docent píše:Já už se lek, že říkáš cigánovi "miláček", musel jsem si to přečíst 2x, než jsem pochopil .Slavek píše:jel sem se projet a srazil sem autem cigana, nastesti se milackovi nic nestalo
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči