Mal som taky maly napad ako urobit filter privadzaneho vzduchu do kabiny a zatial mi to funguje ale neviem jak by som to dostal sem.
Pozeral som si RECENZE (navody na montaz) ale nikde som nevidel PRIDAT navod. Urobil som ho uz aj s obrazkami a popisom.
Poradi niekto alebo komu to mam poslat.
Dik
Návod
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
jj, posli mi to hodim to na nexiaclub do navodu. dik
MILOSH (ZAV) CENTRUM (TECKA) CZ
MILOSH (ZAV) CENTRUM (TECKA) CZ
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Myslim, ze je to zauimavy napad, kam umiestnit filter, ale problme je v dost malej ploche filtra, takze keby mal skutocne nejaku ucinnost tak sa hned zaondi a koniec s vetranim. Ja som na espere akurat prevliekol cez otvor puncochace aby dovnutra nesiel piesok a listie, proste hruby bordel. Akurat espero ma prilis nestastne vytvoreny kryt takze to nie je bohvieco.
Chelo by to pouzit filter z auta, ten je skladany s velkou plochou a poden uz nieco lepsie, napriklad su tie clinic bagy do vysavacov, ktore by mali pohlcovat aj vacsinu pachov, alebo uhlikovy filtre do autoklimatizacii, ten pachy pohlti zarucene.
Chelo by to pouzit filter z auta, ten je skladany s velkou plochou a poden uz nieco lepsie, napriklad su tie clinic bagy do vysavacov, ktore by mali pohlcovat aj vacsinu pachov, alebo uhlikovy filtre do autoklimatizacii, ten pachy pohlti zarucene.