Kde umyju motor, prevodovku aj komplet motorovy priestor?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Kde umyju motor, prevodovku aj komplet motorovy priestor?
Potrebujem umyt otor aj skomplet vsetkym co je okolo neho v motorovom priestore. Je to vsetko zaondene od oleja co prskal cez oleno odvetravania klukovky. Cez vikend som trochu hadicoval a furt som bol hnusne zaondeny od oleja. Neviete mi poradit kam s tym ist? Zatial co som hladal tak som nasiel len umyvacky kde si myslia, ze umyt motor znamena naspliechat trosku vody na veko ventilov a hotovo.
- Reklama
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
ja jezdim myt motor k dopravnim sluzbam,jak se mejou autobusy, maj tam i rozpoustedlo na olej takze s pripravkem me to stoji asi tak 125 kc, 5 min pustena fapka teplota vody je 60 stupnu, bohate ti to staci umejt motor ja si kolikrat jeste obejdu i celi auto
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
Arvu som uz skusal na skodovke a 0 bodov. Je mozen ze arva vo vedre robi na suciastkach vlozenych do toho vedra zazraky ale nastriekat ju na motor olepeny hrubym nanosom prachu a oleja je ako pluvat proti tanku.
Potreboval by som nejaku konkretnu umyvarku a najlepsie v BA alebo okoli, ale inac je to fuk, len fakt konkretnu. Mne ide hlavne o prevotovku lebo je na nej asi 5mm "ochranny olejovy nater" a takisto o zadnu stranu motora.
Potreboval by som nejaku konkretnu umyvarku a najlepsie v BA alebo okoli, ale inac je to fuk, len fakt konkretnu. Mne ide hlavne o prevotovku lebo je na nej asi 5mm "ochranny olejovy nater" a takisto o zadnu stranu motora.
ja to nechal umyt u dopravnich podniku .. a pak me 3 dny auto vubec nejelo..voda na svickach .. myt motor uz nikdy ,a kdyz tak poradne opatrne
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
ja ked som bol u znameho v podniku umyvat auto(oni maju vapku s bufikom aby mohli umyvat stavebne stroje), tak som si neprezieravo umyl aj motor(ked je hlava sprosta, trpi cele telo ) a potom som priskokmi siel celym mestom az domov...DREAM píše:ja to nechal umyt u dopravnich podniku .. a pak me 3 dny auto vubec nejelo..voda na svickach .. myt motor uz nikdy ,a kdyz tak poradne opatrne
Casablanca biela - sedan Nexia DOHC s LPG predana
Skoda Fabia Combi
Skoda Fabia Combi
ja HO myl vcera sam u kamose wapkou a no problemo, meju motor min. 1-2x rocne a zadna krec, skoro bych rekl ze ted mi to jede plynuleji nez predtim
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
u tych dopravnych podnikov to bolo po znamosti, alebo to je bezne?
Znamych s horucou wapkou akosi nemam a uz vobec nie znamych ktori maju k dispozicii specialnu wapku v podniku.
V zlatych strankach som nasiel akurat tak lestenie kasne voskom a vysavanie interieru ale mam neprijemny pocit ze to ma nanosov oleja na motore a vsetkom okolo nezbavi.
Znamych s horucou wapkou akosi nemam a uz vobec nie znamych ktori maju k dispozicii specialnu wapku v podniku.
V zlatych strankach som nasiel akurat tak lestenie kasne voskom a vysavanie interieru ale mam neprijemny pocit ze to ma nanosov oleja na motore a vsetkom okolo nezbavi.
jak jsem rikal jinde u nas maj dopr. podnik nejlip zarizenou pumpu ve meste..
4 rucni myxi boxy,super mycku,mycku autobusu,kde myji motory..
jak je to jinde nevim..ale vetsinou kde maj mycku tam maj i myti motoru u "obsluhy"
4 rucni myxi boxy,super mycku,mycku autobusu,kde myji motory..
jak je to jinde nevim..ale vetsinou kde maj mycku tam maj i myti motoru u "obsluhy"
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak