Tak, a prestal som fajcit...a pribral som
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
to ja som mal tiez stastie na policajtov uz dva krat ,, raz som isiel v 40tke 80km/h ale tiez na takej ceste ze uplne v pohode a potom som predbiehal cez plnu ciaru a odbocovaci pruh ale vyhlad bol perfektny takze ani neviem naco tam bola ta plna ciara ,,, hlavne ze mi ti zeleny muzicci nezobrali papieredjpsx píše:Jak to víš....ale trochu se mýlíš, včera jsem jel na trénink a u nás v Pardubkách je taková pěkná rovinka za mostem Pavla Wonky (kdo to tam zná)...dlouhá asi 1 km a je tam 50ka. Vytáhl jsem to na 110 km/h. A předloni 31.12 jsem tam jel 120 km/h....ale byli tam poldové Naštěstí měli dobrou náladu a dyli mi "jen" 500 Kč (i když to byla byla rychlost tzv. o papíry)...Ale jinak si dávám bacha. Rychle jezdím jen na přehledných úsecích, ale když stojí po obou stranách auta, tak jedu klidně i 30 km/h raději.Richard píše:Asi porušují zákon, tys taky djpsx, jels včera s Nubirou přes vesnici 70
Kdo nevěří ať se mrkne na sbírku zákonů,
Nezoufej , budem kouřit spolu ...... ( za bukem)Vojta píše:Po přečtení Miloshova příspěvku o těch kravkách teď uvažuju, jestli mám manželku vzít sebou na sraz, nebo ji nechat doma a nebo vůbec nejet. Jsme oba kuřáci a jet 150km nechat si dát přes držku .......
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
O těch kravkách se mluvilo v souvislosti, že si klidně zapálí, když člověk vedle u stolu dlabe, ne?Vojta píše:Po přečtení Miloshova příspěvku o těch kravkách teď uvažuju, jestli mám manželku vzít sebou na sraz, nebo ji nechat doma a nebo vůbec nejet. Jsme oba kuřáci a jet 150km nechat si dát přes držku .......
Joj, to jsem fakt přehlídl (mám to odjinud). Ale je to dobrý, tak opakování neuškodí]Rebro[ píše:Jo, pisal som to par stran predtymMirek píše:Někde jsem četl přirovnání, že rozdělit restauraci na kuřáckou a nekuřáckou část je stejné jako rozdělit plavecký bazén na část, kde se může močit do vody a část kde se močit nesmí
Kalos sedan 1,4 16V r. v. 2005
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
- Blue Lanos
Ja som kouril napriklad dnes na dvore... ale drevom
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Já před chvílí před kanceláří:-)Blue Lanos píše:Ja som kouril napriklad dnes na dvore... ale drevom
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Dobrý večer Sraz za 7 .
Jestli jsem dobře počítal tak toto je 88 příspěvek za dva dni!!!
Je vidět,že je to tema které zkutečně se dotýká hodně lidí. Já jsem teda nekuřák už nějaký rok a taky jsem si dřív myslel jak říkal Šimek,že si nechám zašít cigaretu pod kůži pro případ ztroskotání Jde to vydržet a každému kdo to zkusí fandím!! Na druhou stranu když někdo kouří tak mě to nevadí ale nesmí mi to foukat přímo pod nos
Ať nám jezdí a nezlobí
Jestli jsem dobře počítal tak toto je 88 příspěvek za dva dni!!!
Je vidět,že je to tema které zkutečně se dotýká hodně lidí. Já jsem teda nekuřák už nějaký rok a taky jsem si dřív myslel jak říkal Šimek,že si nechám zašít cigaretu pod kůži pro případ ztroskotání Jde to vydržet a každému kdo to zkusí fandím!! Na druhou stranu když někdo kouří tak mě to nevadí ale nesmí mi to foukat přímo pod nos
Ať nám jezdí a nezlobí