Robil som na hraniciach až do roku 2004. Štruktúra vozidiel pri tejto menšine(snáď ešte) bolo následovné:peter NR píše:vzdy som chcel auto po slusnom majitelovi...Kessler píše:To mi připomnělo hlášku z Mercedes-Classic fóra: "Chci koupit Piáno, ale nerozumím předchozímu majiteli...neumí někdo cigánsky???"floppy píše:V Piešťanoch ich je veľa preto, že ESPERO a NEXIU kúpili snáď všetci cigáni. Veď to malo kufer veľký jak Mercedes.
mimochodom... minule sme si s kamaratom vsimli, ze po nitre beha dost vela fordov scorpio na ceskych znackach... tak by ma zaujimalo na co presedlali romovia u vas...???
-Makači za Telec.m a muzikanti hlavne Lada 2101 až 2104 hlavne okr. Rim. Sobota, Rožňava, Košice okolie
-Kšeftári Daewoo Espero, Nexia (kvôli velkosti bagážnika) výrazne viedli okresy Trnava, Bratislava a suveréne Piešťany(asi kvôli predajcovi)
-Zasa kšeftári Ford Siera, Scorpio prevažne okres Nitra (tieto vozidla boli často na českých ŠPZ (Brno, Teplice, Ostrava, Most
-Vyššia kasta (Olaskí) Mercedes 190,250,300 D (hlavne desať prstenov veľkosti malej bravčovej konzervy na oboch rukách + Obojok na krku z ECHT GOLD
-Vajdovia atď......... výhradne MERCEDES 500, 600 SEL len benziňáky. O zlate už netreba písať + peňaženka so 100 tis. Sk.