Tak, a prestal som fajcit...a pribral som
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Kurnik, chlapi, neblaznite. Zachvilu tu vsetci budeme nefajciari a vypadnu spotrebne dane z cigariet. V rozpocte nastane diera a nas geni(t)alny financmajster zase zvysi spotrebne dane na benzin. Akokeby nestacilo 40 Skk/liter po dnesnom zdrazenuiPribo píše:aj ja sa pochvalim pred tyzdnom som prestal fajcit a zatial sa mi dari vydrzat a ani mi to tak strasne nechyba myslel som ze to bude aj horsie tak mi drzte palce nech si to nepokazim a vydrzim aspon ostane viac penazi na benzin
A este nech sa na SK prestane chlastat a stat skrachuje na nedostatok financii
Inak drzim palce, dalsi polepseny do partie
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
- Blue Lanos
Saaakra zachvilu nebude mat co Ferarri nasit na zadnom kridle, ked prislo o dalsiu platiacu ovecku
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
To je fakt. Když si představím, že přijdu k Vodníkovi nebo ke Kocmanovi a nebude tam zahulíno, že není vidět na krok, tak se mi dělá zleCross píše:Ale kdyz si jdes sednout na pivo do hospody ctvrte cenove skupiny, tak k tomu to zahuleny prostredi proste patri.
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
Docente - nemáš pravdu v současné době platí zákon 379/2005, který zakazuje kouřit v zařízeních poskytujícíh stravovací služby provozovaných na základě hostinské činnosti, pokud tato zařízení nemají:Docent píše:Tak jsem měl pravdu, neplatí to :Richard píše:Jen mimochodem podotýkám, že podle zákona je zakázáno ve všech restauracích a společenských místnostech kouřit
19. dubna 2006 10:36
Lidovecký poslanec Josef Janeček nenašel v Poslanecké sněmovně dost hlasů pro svůj návrh zakázat kouření na všech pracovištích, kde se pracuje s jídlem či nápoji. Nadále se tak může kouřit v restauracích v době podávání obědů.
-zvláštní prostory vyhrazené pro kuřáky a označené zjevně viditelným nápisem "Prostor pro kouření"
-zajištění dostatečné vetrání dle požadavku zvláštního právního předpisu č.178/2001 Sb. - příloha č.4
Prostory pro kuřáky mohou být vyčleněné stavebně, provozně, organizačně, nebo i jiným způsobem - technické řešení předpisy neupravují.
Jak jsem již psal dříve, zákon přímo zakazuje celou provozovnu vyhradit pro kuřáky
Pokud mi nevěříte koukněte se, zda-li výše uvedené zákony platí
A to co dnes neprošlo je pokus o úplný zákaz kouření v hospodách bez vyjímky, ale myslím, že se k tomu stejně dříve nebo později dojde.
Prostě kouřit se bude smět, ale nesmí se zapalovat
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Jj, u nas je jedna krcma, fakt tak 5-tej cenovej. Jej povodne meno si uz davno nikto nepamata, kazdy jej hovori len Dymogan. A keby tam nebolo cigaretoveho dymu, asi ani to pivo by tam nechutiloKessler píše:To je fakt. Když si představím, že přijdu k Vodníkovi nebo ke Kocmanovi a nebude tam zahulíno, že není vidět na krok, tak se mi dělá zleCross píše:Ale kdyz si jdes sednout na pivo do hospody ctvrte cenove skupiny, tak k tomu to zahuleny prostredi proste patri.
V.
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Tak mi potom vysvětli, jakto, že se v hospodách (i tam, kde se vaří, tudíž konzumuje) kouří? Porušují tedy zákon? Nemyslím.Richard píše:Docente - nemáš pravdu v současné době platí zákon 379/2005, který zakazuje kouřit v zařízeních poskytujícíh stravovací služby provozovaných na základě hostinské činnosti, pokud tato zařízení nemají:Docent píše:Tak jsem měl pravdu, neplatí to :Richard píše:Jen mimochodem podotýkám, že podle zákona je zakázáno ve všech restauracích a společenských místnostech kouřit
19. dubna 2006 10:36
Lidovecký poslanec Josef Janeček nenašel v Poslanecké sněmovně dost hlasů pro svůj návrh zakázat kouření na všech pracovištích, kde se pracuje s jídlem či nápoji. Nadále se tak může kouřit v restauracích v době podávání obědů.
-zvláštní prostory vyhrazené pro kuřáky a označené zjevně viditelným nápisem "Prostor pro kouření"
-zajištění dostatečné vetrání dle požadavku zvláštního právního předpisu č.178/2001 Sb. - příloha č.4
Prostory pro kuřáky mohou být vyčleněné stavebně, provozně, organizačně, nebo i jiným způsobem - technické řešení předpisy neupravují.
Jak jsem již psal dříve, zákon přímo zakazuje celou provozovnu vyhradit pro kuřáky
Pokud mi nevěříte koukněte se, zda-li výše uvedené zákony platí
A to co dnes neprošlo je pokus o úplný zákaz kouření v hospodách bez vyjímky, ale myslím, že se k tomu stejně dříve nebo později dojde.
Prostě kouřit se bude smět, ale nesmí se zapalovat
Spíš bych si zákon vyložil tak, že pokud mám klimatizaci (nebo odvětrávání), která dostatečně odvětrá cigaretový kouř, můe se v mé restauraci kouřit. Pokud jí nemám, tak se prostě kouřit nebude. Ale tady to zase naráží, protože znám dost hospod (zvlášť na vesnicích), kde vzduchotechnika není a kouří se tam o sto šest.
A navíc kdybych vlastnil restauraci, tak prostě v době oběda sklidím popelníky a hotovo...
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Asi porušují zákon, tys taky djpsx, jels včera s Nubirou přes vesnici 70
Kdo nevěří ať se mrkne na sbírku zákonů,
Pavle přečti si co jsem napsal, je pravda, že zákon nezakazuje kouřit, ale jasně říká, že se smí kouřit jen v části (v žádném případě v celé provozovně), kde je to zřetelně povoleno a která vyhovuje po stránce větrání a ventilace a je vyčleněná bla bla bla, pokud toto místo neexistuje prostě se nesmí kouřit nikde. Dělám ve stravování a citoval jsem materiál, který nám jako právní rozbor zákona poslala naše organizace HOREKA (Sdružení podnikatelů hotelů a restaurací) a jak správně podotýkáš platí od 1.1.2006PavelZ píše:Kdepak, od 1.1.2006 jiz plati zakon 379/2005 Sb. a ten uz koureni v restauracich nezakazuje ani v dobe obeda.Richard píše:Asi porušují zákon, tys taky djpsx, jels včera s Nubirou přes vesnici 70
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Jak to víš....ale trochu se mýlíš, včera jsem jel na trénink a u nás v Pardubkách je taková pěkná rovinka za mostem Pavla Wonky (kdo to tam zná)...dlouhá asi 1 km a je tam 50ka. Vytáhl jsem to na 110 km/h. A předloni 31.12 jsem tam jel 120 km/h....ale byli tam poldové Naštěstí měli dobrou náladu a dyli mi "jen" 500 Kč (i když to byla byla rychlost tzv. o papíry)...Ale jinak si dávám bacha. Rychle jezdím jen na přehledných úsecích, ale když stojí po obou stranách auta, tak jedu klidně i 30 km/h raději.Richard píše:Asi porušují zákon, tys taky djpsx, jels včera s Nubirou přes vesnici 70
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony