Klubová trička
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Reklama
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Pozri sukromnu spravuCudro píše:Juraj Čudrnák: Keďže nepoznám nikoho z okolia kto na zraz pôjde a nechcem zaťažovať s balením a zasielaním, tak tú moju objednávku ruším.
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
túžim po tom tričku
veľmi by som chcel to tričko, ale som až hen z východu, ak sa ti chce pošli
Fero z *Východu, 1 ks XL
Leganza, SE, 2.0, LPG
Fero z *Východu, 1 ks XL
Leganza, SE, 2.0, LPG
Kajsi-Leganza 2.0,SX, 98 kW, LPG
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Já ti dám kurýr...i když...jestli to myslíš jako v tom filmu (Kurýr - Transporter), tak to beruJezin píše:Jezin 1x XL, vyzvedne ho a zaplatí kurýr "djpsx"
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Klubové tričko
Juraj Čudrnák: Objednávam 1 ks veľkosť M. Dohodol som sa s Vadom, ktorý prijde na zraz že mi ho zoberie. Ďakujem.
Chevrolet Evanda CDX 2.0, olivovostrieborná metalíza.
Predtým Daewoo Nubira I, Skoda 120 GLS
Predtým Daewoo Nubira I, Skoda 120 GLS
loobo - 1ks L ( via Tomáš)SKUBI píše:Už jsem se předběžně domluvil s Tomášem, tak to moje 1x XL si můžeš připsat k němu.Ivan píše:Nerad bych z té dobírky dělal pravidlo. Fakt nemám čas balit a rozesílat trička po celém Československu. Raději bych uvítal, kdybyste se Vy, kteří nepojedete na sraz a chcete tričko, domluvili s někým z Vašeho okolí, kdo na sraz jede, dali mu peníze a on Vám to koupil. Comprende?Cudro píše:Juraj Čudrnák, ak sa to dá poslať na dobierku, tak objednávam 1 ks veľkosť L.
Tak kolegové (SKUBI , LOOBO), navrhuji řešení , už jsem to projednal s LOOBEM. Klidně vám ty trička přivezu , ale peníze řešte s Ivanem. Všichni známe jeho číslo účtu , tak mu to pošlete a on mi je dá na srazu oproti tomu jestli je placené. Opravdu nebudu mít tolik ssebou v hotovosti, sám už mám objednáno víc věcí ( skleničky , blinkry .....). Samozřejmě pokud souhlasí Ivan .
Naposledy upravil(a) Tomáš dne čtv dub 20, 2006 13:26, celkem upraveno 1 x.
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
asi som nieco ako novy prispievatel pobabral, pisal som cosi o tom, ze by som chcel tricka XXl a XL pre nas dvoch, ktori sa vozime v milej nubirke, myslel som, ze by som dal prachy nejakemu bratislavcanovi, ale nejako to kazim a moj prispevok som zaslal ktovie kam...
podari sa mi napokon dostat sa k cennej trofeji?
lubo
podari sa mi napokon dostat sa k cennej trofeji?
lubo
nubira hatchback dec98 2.0 modra meta plna vybava - sikovne auto