ake su vyhody clenstva???
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Ahoj Nicolo, je super, ze ses rozhodl pro tento vuz
Vyhody pro cleny, kteri zaplati, jsou tyto:
- 1ks samolepky clubu a 1ks s adresou webu pod SPZ
- pozvanky formou mailu na vsechny srazy clubu ale i ostatni srazy a akce
- slevy pri vstupu na tuning srazy
- slevy u vybranych firem (nejen tuningovych)
Samozrejme dalsi vyhody budou casem pribyvat
Vyhody pro cleny, kteri zaplati, jsou tyto:
- 1ks samolepky clubu a 1ks s adresou webu pod SPZ
- pozvanky formou mailu na vsechny srazy clubu ale i ostatni srazy a akce
- slevy pri vstupu na tuning srazy
- slevy u vybranych firem (nejen tuningovych)
Samozrejme dalsi vyhody budou casem pribyvat
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Přesně tak!nicolo píše:vdaka! ani jedna z vyhod ma zatial nejak neoslovila, ale napriek tomu idem spisat registraciu. myslim, ze ani len netusim kolkokrat budem vase rady este potrebovat
Hlavně od toho mame forum, abychom si mohli o problemech nasich aut pokecat a poradit si navzajem!
PECA
Daewoo Nubira II Kombi r.v. 2001 CDX 2,0 16V troška tuningu a hudby
Fiat Punto 1,7TD 3dver. r.v. 1994 žádný tuning a hóóóódně hudby
Honda VFR 800 r.v.1999 miláček, troska tuningu, výfuk pod sedlem atd...
Daewoo Nubira II Kombi r.v. 2001 CDX 2,0 16V troška tuningu a hudby
Fiat Punto 1,7TD 3dver. r.v. 1994 žádný tuning a hóóóódně hudby
Honda VFR 800 r.v.1999 miláček, troska tuningu, výfuk pod sedlem atd...
Ahoj kolego, behem poslednich 2 dni mi prislo par mailu s registraci, kde byla jen polovina udaju, chybel mail a mobil, takze toto nelze akceptovat.nicolo píše:hi,
registraciu som spisal a odoslal v utorok okolo obeda a dnes je stvrtok. ja viem, ze 150 kacek nie je vela, ale doteraz som ziadnu odozvu nedostal, to tie praxy nechcete? ci ako? sorry, nechcem rypat, ale 2 dni je primerany cas na odozvu. nie? stale cakam!
Tvuj mail samozrejme zkontroluji a odpovim. Mam toho ted nejak moc a vcera jsem byl dlouho v praci, kde ani nemuzu na svuj freemail na centrum.cz, takze v tom je taky trosku problem, ze nemuzu okamzite regovat
Dnes odepisu, OK?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
O.K.milosh píše:Ahoj kolego, behem poslednich 2 dni mi prislo par mailu s registraci, kde byla jen polovina udaju, chybel mail a mobil, takze toto nelze akceptovat.nicolo píše:hi,
registraciu som spisal a odoslal v utorok okolo obeda a dnes je stvrtok. ja viem, ze 150 kacek nie je vela, ale doteraz som ziadnu odozvu nedostal, to tie praxy nechcete? ci ako? sorry, nechcem rypat, ale 2 dni je primerany cas na odozvu. nie? stale cakam!
Tvuj mail samozrejme zkontroluji a odpovim. Mam toho ted nejak moc a vcera jsem byl dlouho v praci, kde ani nemuzu na svuj freemail na centrum.cz, takze v tom je taky trosku problem, ze nemuzu okamzite regovat
Dnes odepisu, OK?
reklama
nic v zlom a prosim nenadavajte na mna, ale toto vyzera na skrytu reklamu
Re: reklama
hele, ty Vajo, teda vojo, nebo snad VOYO, zdrz se hlasovanivoyo píše:nic v zlom a prosim nenadavajte na mna, ale toto vyzera na skrytu reklamu