Tak, a prestal som fajcit...a pribral som

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
milosh

Příspěvek od milosh »

V.Brousek píše:
milosh píše:taky nechapu co na tom vidite, vim jak lip utratit prachy a navic ten hnusnej smrad, nejvic mi ale vadi kdyz jdeme na obed a tam hulej jen zensky, bych jim dal po hube kravkam :evil:
no tak Miloši - jak se to vyjadřuješ o ženách, byť s cigárem v puse.
kdyz bys ty dotycne videl, nenazval bys je jinak 8)
krava co huli u obeda zustane kravou !!!!!
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Reklama

V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

milosh píše:
V.Brousek píše:
milosh píše:taky nechapu co na tom vidite, vim jak lip utratit prachy a navic ten hnusnej smrad, nejvic mi ale vadi kdyz jdeme na obed a tam hulej jen zensky, bych jim dal po hube kravkam :evil:
no tak Miloši - jak se to vyjadřuješ o ženách, byť s cigárem v puse.
kdyz bys ty dotycne videl, nenazval bys je jinak 8)
krava co huli u obeda zustane kravou !!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D dostal jsi mě
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Docent

Příspěvek od Docent »

Moje řeč, v pátek jsem se výtečně nabaštil Na Santince a ještě jsem neměl dojedeno a uvedlejšího stolu si dvě slepice zapálily, nejradši bych jim to vrazil do huby tím zapáleným koncem :evil: .
Richard

Příspěvek od Richard »

Jsem taky "napravenej" kouřil jsem od 15 do cca 33. Už teda asi 17 let nekouřím. Jen mimochodem podotýkám, že podle zákona je zakázáno ve všech restauracích a společenských místnostech kouřit :!: Kouřit se v nich může jen na specielně vyhražených místech a ještě pokud ventilace vyhovuje platným normám :!: a není možné prohlásit celou restauraci za kuřáckou :lol: to zákon výslovně zakazuje :!: :!:
Pokuta za nedoržení zákona je pro fyz. osoby do 50000,- pro právnické osoby do 500000,-
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Docent

Příspěvek od Docent »

Nechci se hádat, ale zákon v táhle podobě neprošel, ne? Naopak se může kouřit i přes obědy, což se dřív nesmělo (pokud v restauraci nebyla oddělená část pro nekuřáky), zato se nesmí venku na zastávce MHD a nikdo neví, kde zastávka končí a začíná... Holt náš poslanecký sbor má IQ houpacího koně, a to toho koně ještě dost urážím :evil: .
peco
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peco »

ja som nikdy fajcit nezacal a ani neskusal. a da sa to. tak ze sup sup prestat. drzim palec a aj ten druhy.
vado
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vado »

eMKa Slovensko píše:najhorsie je ze namiesto fajcenia zeren jak take hovado, takze ak pridem na zraz a budu ma z auta vykladat tak viete preco, NEFAJCIM :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jj, u mna to bolo z obvyklych 75 az na 105, potom sa mi to podarilo skresat na terajsich 95. Mozno prispelo aj to, ze som vymenil dve kolesa na vlastny pohon za styri na benzinovy pohon :oops:
V.

S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black

Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

Praavda :roll: A pak bych ju mal totoooo :lol: tfuj to pak mozem aj popelnicu :?
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
eMKa Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eMKa Slovensko »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

neda sa nic ine :lol: :lol: :lol:
LANOS eMKa Slovensko, http://www.lanosclub.com
Obrázek
Miroslav Wróbel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miroslav Wróbel »

Fandím Ti , já jsem srab, už jsem zkoušel párkrát přestat, ale přišla nějaká stresovka a hulím dál jak komín u nás v Karviné.Ale prej kuřáci jsou víc odolný na znečištěný životní prostředí.Tak aspoň něco.
Hyundai Accent 1,3 12V
eMKa Slovensko
Kontaktovat uživatele:

ono byvali fajciari maju jednu velku nevyhodu, poznaju ten pocit, ked si rano v klude zapalia cigaretku s kavickou, sadnu vonku a zacina ich opekat prave vychadzajuce slnko. Ale tomu predchadza ten hnusny kasel vzdy rano po zobudeni, niekedy aj v noci a hlavne niekolko krat cez den.
Uz len kvoli tomu hnusnemu kaslu sa to oplati prestat.

ked si to vezmem z druhej strany, teraz som si mohol kupit k fotaku este aj motorove RC auti a este by mi zostalo aj kopec penazi.

ale vtedy som mal konicka fajcenie a odterez budem mat konicka zuvanie zuvaciek, co ma po vcerajsku vychadza o polovicu lacnejsie. ale je pravda ze rano som nekaslal ale strasne ma bolela huba od tolkeho zuvania :lol: :lol:
Obrázek
Habron

Příspěvek od Habron »

eMKa Slovensko píše:rano som nekaslal ale strasne ma bolela huba od tolkeho zuvania :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ale i tak ti držím palce, abys vydržel!
eMKa Slovensko
Kontaktovat uživatele:

a tak ma este napada....

minule som znamemu preinstalovaval komp a on sa ma pytal ze aku znacku fajcim, teraz sa ma bude musiet spytat ze aku znacku zujem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázek
Habron

Příspěvek od Habron »

a lebo akú znáčku piješ :lol:
whisky22
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od whisky22 »

to eMKa:
drzim ti palce, nech to vydrzis navzdy. Viem presne aky je to pocit. Fajcil som od 16 rokov. Teraz mam 45. Raz v zivote som skusal prestat asi pred desiatimi rokmi a trvalo to 9 mesiacov co som to vydrzal. Potom som znova zacal. 24.novembra 2004 naobed som si povedal ze prestanem navzdy. A moja motivacia bola minimalne prekonat tych 9 mesiacov. Podarilo sa a taham to dalej bez cigariet. Je to uz rok a pol a drzim sa stale bez cigariet. Normálne je nefajcit.
"Milan" Leganza 2,0 CDX full vybava, color 69U, LPG Lovato-Lovtec, model98, 183000 km + Babetta r.1995
Odpovědět

Zpět na „POKEC“