"Dejva" na Slovensku
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
"Dejva" na Slovensku
Jak jsem se tak včera toulal Slovenskem, překvapilo mě, kolik tam jezdí aut značky Daewoo - od modelů Tico až po Leganzu. V okolí Kroměříže člověk na Daewoo skoro nenarazí a jinde v ČR to není o moc lepší. Je to jen můj zkreslený postřeh nebo je to skutečnost, že na Slovesnku je tato značka oblíbenější?
Nubira Wagon 1,6 SX, 98, klima, elektrika, Al kola, modrá metal.
- Reklama
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
pred barakom mame 2 sedany a 3 hatchback-y 5 dverove.
samozrejme moj je najkrajsi
edit aj sedany su 3 ako kukam z okna
samozrejme moj je najkrajsi
edit aj sedany su 3 ako kukam z okna
ExLanos
http://www.lanosclub.com/gallery.php?mo ... erie_id=53
-----------------------------
Suzuki SX4 Freeze http://moje.auto.cz/Peco/suzuki-sx4.html
http://www.lanosclub.com/gallery.php?mo ... erie_id=53
-----------------------------
Suzuki SX4 Freeze http://moje.auto.cz/Peco/suzuki-sx4.html
Konecne lidi pochopili ze nexie jsou dobry auta
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
na slovensku je dejw strasne vela to tu ich mame celkom v oblube v cechach je to uz ale horsie ,,,, ked sme kupili nessi a isli sme do prahy na nej tak sme celu cestu v cechach nevideli ziadnu nexiu az nakoniec sa jedna zjavila ale ked sme pozreli lepsie tak to bol takisto slovak
a ani v autobazaroch u vas ich nie je tolko ako u nas
a ani v autobazaroch u vas ich nie je tolko ako u nas
Tak ja denne potkam aspon jedno cizi Daewoo (dnesku uz 3), dokonce i Leganzu sem tam, jedna parkuje dokonce casto na stejnem parkovisti jako ta moje. V nasem meste byval Daewoo autosalon, vetsina je (dle ramecku pod SPZ) prave odtamtud... V nejblizsim bazaru taky stoji minimalne 2 kousky. Takze ja si nestezuju..
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Na Slovensku sa dealer Daewoo asi viac angažoval. Ja som tiež Daewoo neuznával, kým si kolega nekupil Nubiru I. Dosť často sme s ňou chodili do Nemecka. V tých Alpských kopcoch išlo to auto ako čert. Neboli s ňou žiadne problémy. Keď som sa potom rozhodoval ake auto kupiť tak padla jednoznačne voľba na Nubiru. Po piatich rokoch som ju predal a kupil Chevrolet Evandu, takže značke Daewoo som ostal verný. Ono je to v tom, že človek si musí to auto vyskúšať a keď je spokojný, ostane verný tej značke. Mám viac známych ktorí majú v rodine samé Daewoo a sú s nimi spokojní a nad inou značkou neuvažujú. Keď čítam na www.auto.cz tie pokecy okolo modelov Daewoo a Chevrolet, tak sa niekedy smejem nad tými odborníkmi. Je evidentné že v tom aute ani nesedeli ale kritizujú ho vo všetkom, len preto že je to made in Korea. Bohužial títo ludia ešte žijú v stredoveku lebo nevidia že tí Korejci nás nielen v oblasti techniky dávno predbehli.
Chevrolet Evanda CDX 2.0, olivovostrieborná metalíza.
Predtým Daewoo Nubira I, Skoda 120 GLS
Predtým Daewoo Nubira I, Skoda 120 GLS
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Cudro, máš naprostou pravdu. Jednak co se týče www.auto.cz, já tam za Daewoo agituju ze všech sil, no nedají si říct
A taky typický příklad je naše rodina. Táta odjezdil 300 tkm bez problémů s Nexií, takže když se rozhodoval o novém autě, tak sice obešel několik značek, ale nakonec skončil u Lacetti SW, protože prostě nic lepšího nenašel...další je matčin přítel...měl sedm let Racera (to je ten můj ), takže pak automaticky zamířil do Daewoo a koupil Kalosa sedan...my jsme vlastně taková Dejwú família
A taky typický příklad je naše rodina. Táta odjezdil 300 tkm bez problémů s Nexií, takže když se rozhodoval o novém autě, tak sice obešel několik značek, ale nakonec skončil u Lacetti SW, protože prostě nic lepšího nenašel...další je matčin přítel...měl sedm let Racera (to je ten můj ), takže pak automaticky zamířil do Daewoo a koupil Kalosa sedan...my jsme vlastně taková Dejwú família
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
v PN je ich jak nas....ch. rano som videl modry Lanos presne ako moj len s origo elektronami (strasne sa mi pacil), par metrov dalej cerstvo umyta bordova Leganza, poobede bledunkohneda Leganza, olivova Nexia, zelene Tico, bordove Tico, modra Nexia, biela Nexia, ocelova metla Nexia 3D, sedozeleny Lanos, spinavy cerveny HB Lanos, v spravach havarovane Espero no kebyze pokracujem tak si myslite ze stojim cely den pri ceste a nic ine nerobim. v skutocnosti si daewaa len moc vsimam.
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6
- vado
- Kontaktovat uživatele:
V BA ich je tiez dost, raz sa mi dokonca stalo, ze som chcel nastupit do auta a nejako neslo otvorit. Az po chvili som zistil, ze moje stoji o dve miesta dalej Uplne rovnaky model a dokonca aj potahy. To ma trochu zmiatlo. Esteze nebol nablizku majitel
Co som prekvapeny, dost Daewoo je vidiet medzi taxikarmi. Hlavne Espero, videl som aj Lanosy, dokonca raz som sa viezol v Leganze.
Co som prekvapeny, dost Daewoo je vidiet medzi taxikarmi. Hlavne Espero, videl som aj Lanosy, dokonca raz som sa viezol v Leganze.
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
- Blue Lanos
Videli ste na No*e tu reklamu co ide teraz od Ceskeho Telecomu? Hned na zaciatku tam prejde novy lanos 5dv
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01