Někde jsem, ale četl, že je nutná ještě jakási kontrola nějakýho technika s osvědčením typu "K" myslím. Tak tedy je potřeba provést kontrolu u certifikovaného technika nebo ne??petrm píše:To dettectorr : Kdybys měl někdy cestu do Prahy ozvy se já už zápis 15" do TP dělal a klidně ti certifikát půjčím abys to mohl nechat zapsat ale dělal bych to hodně rychle než se zase nějak změní předpisy v době kdy sem to dělal já myslím před dvěma rokamam tak to nebyl absolutně problém trvalo to celé 10 minut a stálo to 50 Kč kolek
ALU KOLA
Moderátor: Blue Lanos
Jde to se mnou z kopce A pěkně prudkýho! Lanos 3D 1.5
"Držel jsem vlka za uši." A. Breisky
"Držel jsem vlka za uši." A. Breisky
- Reklama
Jak sem psal já to osobně u svého auta dělal asi před dvěma rokama a nikdo auto nechtěl vůbec vidět jen sem přišel na inspektorát ukázal sem certifikát a napsal na žádost o změně v TP že chci zapsat nový rozměr kol a pneu a bylo to ale je to už dva roky a v tom článku co sem psal jinde je to docela složitější
- Blue Lanos
sorry ja som nejak zabudol zareagovat Jasne, ze to mozes dokonca som sa raz nato pytal aj v pneuservise a tam mi to potvrdili takze je to na 1000% Tak len smelo...
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01