Efilive Daewoo
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Efilive Daewoo
nema niekto sablonu do programu efilive pre nexiu pripadne ine daewoo?
- Reklama
ja googlil,ale nejak jsem z toho nepochopil co uplne presne to je..
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
takze neco jako VAG? a kabel sezenem kde? pak je to pres com s ntb?
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
please, please, please....!!!! dakujem!!!! luzak@stonline.skSnowmannn píše:este som nemal cas, mozno cez vikend, ak chces tak ti poslem ten pluginpeter NR píše:no tak co, ako to dopadlo...?
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
ex: Espero 1.5 16V
ok, poslal som ti to. pre ostatnych je to este aj tu ak by niekto zhanal:peter NR píše:please, please, please....!!!! dakujem!!!! luzak@stonline.skSnowmannn píše:este som nemal cas, mozno cez vikend, ak chces tak ti poslem ten pluginpeter NR píše:no tak co, ako to dopadlo...?
Kód: Vybrat vše
http://rapidshare.de/files/18432702/Efilive_Schemat_Do_Daewoo.zip.html
dakujem, ale toto mam - je to plugin na nubiru, lanos... proste motor 1.6/16V... autor tohto pluginu napisal, ze to skusal aj na leganze a funguje... napisal, ze plugin by mal fungovat aj na ostatnych daewoo s identickou RJ, co ale podla mna espero/nexia nema...
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
aha, takze to ani nemam skusat?peter NR píše:dakujem, ale toto mam - je to plugin na nubiru, lanos... proste motor 1.6/16V... autor tohto pluginu napisal, ze to skusal aj na leganze a funguje... napisal, ze plugin by mal fungovat aj na ostatnych daewoo s identickou RJ, co ale podla mna espero/nexia nema...