Legendarna skupina Guns ´N Roses bude 13.6.2006 vystupovat v Prahe. Kto sa chysta na koncert?
http://www.ticketportal.cz/podujatie_se ... ?ID=160239
Koncert GNR
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Koncert GNR
Daewoo RACER 1.5GSi rv. 1993
- Reklama
-
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
GNR jen s Axelem je naprd. Když tu byli Black Sabbath, tak jim předkapelu dělali Velvet Revolver (nynější kapela Slashe, kromě něj jsou v kapele další ex-GNR, tj. basák a bubeník-chytil jsem si od něj paličku:-)) a to není špatný.
Jakože GNR jsem měl docela rád, tak teď už bych na ně nejel. Ledaže by udělali nějaké vzpomínkové turné v původní sestavě. Raděši bych ale jel na Masters of Rock (loni to bylo super),a le budu mimo republiku
Jakože GNR jsem měl docela rád, tak teď už bych na ně nejel. Ledaže by udělali nějaké vzpomínkové turné v původní sestavě. Raděši bych ale jel na Masters of Rock (loni to bylo super),a le budu mimo republiku
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.