Mám po STK

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

djpsx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djpsx »

No mě říkal, že se prodávají laďáky, které mají certifikát o homolagaci a ty můžou být na autě namontovány....taky proto pryý stojí 15000 Kč a výš...ale moc mu nevěřím, resp. důvěru ztratil v okamžiku, kdy se mi snažil vnutit, že díly na Daewoo jsou 4 x dražší než na Škodu :lol: :lol: :lol: :lol: To jsem myslel, že bouchnu smíchy.

Za 2 roky uvidíme. Přinejhorším si ten certifikát pak nějak opatřím (i když nevím jak a kde...).
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Reklama

Docent

Příspěvek od Docent »

jj, zvláště v Rakousku. Můj šéf tam platil v r. 1997 300 šilinků za špinavou značku (policajti byli uznalí, prohlásili, že máme konvertibilní měnu a vyinkasovali 700,- Kč). BTW pan šéf si na poslední pumpě před hranicema umyl zadní světla. Šmáknout košťátkem na značku už se neobtěžoval... Drahá zkušenost, ne :twisted: ?
Naposledy upravil(a) Docent dne čtv dub 13, 2006 00:00, celkem upraveno 1 x.
Oněgin

Příspěvek od Oněgin »

Hmm, asi si pro jistotu odmontuju i tuněnou koncovku a preventivně po vjezdu na rakouské území sám sundám značky... :D
Nubira Wagon 1,6 SX, 98, klima, elektrika, Al kola, modrá metal.
djpsx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djpsx »

Oněgin píše:Hmm, asi si pro jistotu odmontuju i tuněnou koncovku a preventivně po vjezdu na rakouské území sám sundám značky... :D
To bude nejjistější :lol: a kromě SPZ, oken a světel si raději vyčisti brýle (máš-li nějaké), aby ti nedali flastr i za tohle :lol:
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
PavelZ

Příspěvek od PavelZ »

djpsx píše: To bude nejjistější :lol: a kromě SPZ, oken a světel si raději vyčisti brýle (máš-li nějaké), aby ti nedali flastr i za tohle :lol:
A kdyz mas bryle, tak je treba mit jeste jedny nahradni v suplicku ;).
Oněgin

Příspěvek od Oněgin »

PavelZ píše:
djpsx píše: To bude nejjistější :lol: a kromě SPZ, oken a světel si raději vyčisti brýle (máš-li nějaké), aby ti nedali flastr i za tohle :lol:
A kdyz mas bryle, tak je treba mit jeste jedny nahradni v suplicku ;).
Na mě si nepřijdou - dám si čočky :twisted:
PavelZ

Příspěvek od PavelZ »

Oněgin píše:
PavelZ píše: A kdyz mas bryle, tak je treba mit jeste jedny nahradni v suplicku ;).
Na mě si nepřijdou - dám si čočky :twisted:
To mas jeste komplikovanejsi (teda pokud mas v ridicaku zaznam, ze mas mit bryle), to pak musis mit papir od doktora, ze mas kontaktni cocky (ten papir v tomhle pripade ale potrebujes i u nas) a porad v prihradce auta jeste jedny nahradni bryle.
Oněgin

Příspěvek od Oněgin »

To jo, ale tím pádem se vyhnu problému s poškrábanými skly, ledažeby kontrolovaly i ty v přihrádce :)
Jinak brýle mám a náhradní si vozím stejně s sebou, člověk nikdy neví.
PavelZ

Příspěvek od PavelZ »

Oněgin píše:To jo, ale tím pádem se vyhnu problému s poškrábanými skly, ledažeby kontrolovaly i ty v přihrádce :)
Jinak brýle mám a náhradní si vozím stejně s sebou, člověk nikdy neví.
I kdyz moc to nechapu. Jak poznaji, ze ty bryle v prihrace, jsou zrovna ty, ktere potrebuji? Ja si taky vozim nahradni, ale nechal sem si udelat levny brejle, takze ani nemaji stejne tluste cocky, jako ty co mam na ocich.
Oněgin

Příspěvek od Oněgin »

To je pouze pro forma.
Odpovědět

Zpět na „POKEC“