antena
Moderátor: Blue Lanos
antena
Predevcirem jsem byl s Matyskem v mycce a ta potvora mu urvala antenu (nesla mi odsroubovat, predchozi majitel ji asi prilepil, a sklopeni tentokrat nestacilo). Urvala ji v miste zavitu, kde se antena odsroubovava. Hodlam to odvrtat a neco s tim udelat, ale z toho zlomu nepoznam, zda byl vnitrni zavit na antene, nebo na drzaku na strese. Tedy nevim, zda je znicena antena nebo ten drzak.
Jde o to, ze pokud je vnitrni zavit na strese, odvrtam to tam a koupim novou antenu. Pokud je vnitrni zavit na antene a na strese byl sroub, budu to muset nejak zbastlit.
Poradite nekdo?
Jedna se o Matize I.
Jde o to, ze pokud je vnitrni zavit na strese, odvrtam to tam a koupim novou antenu. Pokud je vnitrni zavit na antene a na strese byl sroub, budu to muset nejak zbastlit.
Poradite nekdo?
Jedna se o Matize I.
Stříbrný sršáň r.2000 - ABS, klima, servo, AL kola
a Zelená moucha cabrio na náhradní díly r.2000 po zkrácení o cca 0.5 m způsobeném autobusem.
a Zelená moucha cabrio na náhradní díly r.2000 po zkrácení o cca 0.5 m způsobeném autobusem.
- Reklama
Ve střeše je normálně jen díra , celou anténu odšroubuješ když sundáš plexi ze světla nad zrcátkem , pak tam jsou tuším dva šroubky , světlo necháš viset na drátech a pod ním ( nad ním ) je šroubek , tím odpojíš koaxiální kabel (ten měnit nemusíš) a zároveň uvolníš anténu, kterou pak jen sundáš ze střechy .
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
-
- Kontaktovat uživatele:
A doporučuji pořídit originál anténu z Krče. Měl jsem poté, co mi někdo anténu zlomil, nějakou uni a teklo přes střechu a lampu do auta. Originál těsní pěkně.
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
doporucuji zaslepku a interni antenu, kdybych nebyl linej (to hlavne) a taky trochu skrt, uz ji tam mam - clovek pak problemy s myckou neresi vubec ...Ondras píše:A doporučuji pořídit originál anténu z Krče. Měl jsem poté, co mi někdo anténu zlomil, nějakou uni a teklo přes střechu a lampu do auta. Originál těsní pěkně.
na zlatym jsem ji mel a parada - ono nemluve o tom, ze pokud mycka antenu zlomila, je to jeden z nejstastejsich koncu teto situace vubec - na zlatym ji treba mycka jen nastipla, ale zaroven se mirne prohnula strecha pred antenou - neteklo tam, nic, ale trosku tvrdsi antena a trosku nize jedouci susak, tak to mohlo byt i zajimave ....
A sakra, to me nenapadlo. A to jsem ji na zelenym bezne do mycky sundaval, takze jsem to musel vedet.Vojta píše:Nejblbější na anténě je fakt, že má levý závit. Mordoval jsem se s tím dost dlouho, než jsem na to přišel.
Jenze na strankach ji nemaji a telefon hlasi, ze cislo neexistuje. Asi tam budu muset rovnou zajet.Ondras píše:A doporučuji pořídit originál anténu z Krče. Měl jsem poté, co mi někdo anténu zlomil, nějakou uni a teklo přes střechu a lampu do auta. Originál těsní pěkně.
Re: antena
Stalo se nám v podstatě to samý jak byl Mates novej. Přes 4 roky to drželo slepený vteřinovym lepidlem a letos v zimě jsme to furt nečim lepili a nakonec to odešlo úplně, takže seženeme origo nebo interníradovan píše:Predevcirem jsem byl s Matyskem v mycce a ta potvora mu urvala antenu (nesla mi odsroubovat, predchozi majitel ji asi prilepil, a sklopeni tentokrat nestacilo). Urvala ji v miste zavitu, kde se antena odsroubovava. Hodlam to odvrtat a neco s tim udelat, ale z toho zlomu nepoznam, zda byl vnitrni zavit na antene, nebo na drzaku na strese. Tedy nevim, zda je znicena antena nebo ten drzak.
Poradite nekdo?
Jedna se o Matize I.
Červený Matiz 0.8 CD (dual airbag, ABS, posilovač, stylový interiér, zadní kšilt, atd. )
Konecne jsem se dovolal do Krce, nemaji je na sklade, ale v utery mam zavolat znovu, pry by je uz meli mit. Rikali neco o 350,-, ale nevedi, zda je to jen prut nebo i se stojankem. Ozvu se, jak jsem dopadl.Lotos111 píše:Teď řeším stejný problém , fukar v myčce si s ní pěkně pohrál... Až budeš Radovane vědět co a jak dej mi prosím vědět. Díky Dominik
Tak jsem minuly tyden tu antenu koupil v Krci za 350 i se stojankem. Zavit je na stojanku a fakt je opacny. Uz si to snad budu pamatovat.Lotos111 píše:o.k., děkuji moc za info, v krci toho maj fakt hodne, ale s tou antenou nevim nevim, spis to bude jen ten prut...
Instalace byla bez problemu pres vnitrni svetlo za par minut.