Mám po STK
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
No mě říkal, že se prodávají laďáky, které mají certifikát o homolagaci a ty můžou být na autě namontovány....taky proto pryý stojí 15000 Kč a výš...ale moc mu nevěřím, resp. důvěru ztratil v okamžiku, kdy se mi snažil vnutit, že díly na Daewoo jsou 4 x dražší než na Škodu To jsem myslel, že bouchnu smíchy.
Za 2 roky uvidíme. Přinejhorším si ten certifikát pak nějak opatřím (i když nevím jak a kde...).
Za 2 roky uvidíme. Přinejhorším si ten certifikát pak nějak opatřím (i když nevím jak a kde...).
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
- Reklama
jj, zvláště v Rakousku. Můj šéf tam platil v r. 1997 300 šilinků za špinavou značku (policajti byli uznalí, prohlásili, že máme konvertibilní měnu a vyinkasovali 700,- Kč). BTW pan šéf si na poslední pumpě před hranicema umyl zadní světla. Šmáknout košťátkem na značku už se neobtěžoval... Drahá zkušenost, ne ?
Naposledy upravil(a) Docent dne čtv dub 13, 2006 00:00, celkem upraveno 1 x.
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
To bude nejjistější a kromě SPZ, oken a světel si raději vyčisti brýle (máš-li nějaké), aby ti nedali flastr i za tohleOněgin píše:Hmm, asi si pro jistotu odmontuju i tuněnou koncovku a preventivně po vjezdu na rakouské území sám sundám značky...
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Na mě si nepřijdou - dám si čočkyPavelZ píše:A kdyz mas bryle, tak je treba mit jeste jedny nahradni v suplicku .djpsx píše: To bude nejjistější a kromě SPZ, oken a světel si raději vyčisti brýle (máš-li nějaké), aby ti nedali flastr i za tohle
Nubira Wagon 1,6 SX, 98, klima, elektrika, Al kola, modrá metal.
To mas jeste komplikovanejsi (teda pokud mas v ridicaku zaznam, ze mas mit bryle), to pak musis mit papir od doktora, ze mas kontaktni cocky (ten papir v tomhle pripade ale potrebujes i u nas) a porad v prihradce auta jeste jedny nahradni bryle.Oněgin píše:Na mě si nepřijdou - dám si čočkyPavelZ píše: A kdyz mas bryle, tak je treba mit jeste jedny nahradni v suplicku .
I kdyz moc to nechapu. Jak poznaji, ze ty bryle v prihrace, jsou zrovna ty, ktere potrebuji? Ja si taky vozim nahradni, ale nechal sem si udelat levny brejle, takze ani nemaji stejne tluste cocky, jako ty co mam na ocich.Oněgin píše:To jo, ale tím pádem se vyhnu problému s poškrábanými skly, ledažeby kontrolovaly i ty v přihrádce
Jinak brýle mám a náhradní si vozím stejně s sebou, člověk nikdy neví.