Antireklama na SUPERB

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

djpsx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djpsx »

Oněgin píše:Naprosto souhlasím - má typickou (provokativní) imidž. Jak říká klasik: to auto je tak škaredé, až je pěkné...
Přesně tak :lol: :P
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Reklama

Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Souhlas , mě se líbí moc , ale ta původní , nová ne , a hlavně nechápu , že jí tak uhladily , teď už vypadá jak nafouklý Stilo .....
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
djpsx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djpsx »

Tomáš píše:Souhlas , mě se líbí moc , ale ta původní , nová ne , a hlavně nechápu , že jí tak uhladily , teď už vypadá jak nafouklý Stilo .....
Přesně tak. Sice jsem jí zpočátku nesnášel (hlavně díky těm malým světlům pod předním oknem a obřím madlům na dveřích zevnitř), ale pak jsem jí viděl v jiné než jedovatě zelené barvě a byl jsem očarován. Ta nová je taková divná :? .
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Pribo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pribo »

tak ked uz ohovarame skodu tak musim pridat aj inz yayitok vcera som bol v meste a videl som tam nubiru s tych novych sice nie este lacak ale aj tak v podstate nove auto a na kufri pri spz bola tiez poriadna hrdza a to auto nebolo tuknute ani nic takze ani dejwo na tom nie je naj
Odpovědět

Zpět na „POKEC“