Přesně takOněgin píše:Naprosto souhlasím - má typickou (provokativní) imidž. Jak říká klasik: to auto je tak škaredé, až je pěkné...
Antireklama na SUPERB
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
- Reklama
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak. Sice jsem jí zpočátku nesnášel (hlavně díky těm malým světlům pod předním oknem a obřím madlům na dveřích zevnitř), ale pak jsem jí viděl v jiné než jedovatě zelené barvě a byl jsem očarován. Ta nová je taková divná .Tomáš píše:Souhlas , mě se líbí moc , ale ta původní , nová ne , a hlavně nechápu , že jí tak uhladily , teď už vypadá jak nafouklý Stilo .....
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony