otazka
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
no v mojom pripade je to tak, ze : 1, niesom hadavy typ 2, neviem ako by som im po pol roku dokazal, ze su to tie loziska co som u nich kupil 3, urcite by zacali stym, ze som si to mal dat montovat do znackoveho servisu........... a vobec - poucil som sa a se.em do nich!Sato píše:Hmm a to zaruka nebola ziadna?
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
ex: Espero 1.5 16V
No asi mas pravdu...peter NR píše:no v mojom pripade je to tak, ze : 1, niesom hadavy typ 2, neviem ako by som im po pol roku dokazal, ze su to tie loziska co som u nich kupil 3, urcite by zacali stym, ze som si to mal dat montovat do znackoveho servisu........... a vobec - poucil som sa a se.em do nich!Sato píše:Hmm a to zaruka nebola ziadna?
R.I.P
aktuálne: Renault Megane III. 1.6 16V 100k
aktuálne: Renault Megane III. 1.6 16V 100k
- Rumcajz
- Kontaktovat uživatele:
Nazdarek, tak to zas JA by som sa šiel veľmi rád porozprávať o tej záruke... Keď sa každý k tomu takto postaví, potom sa nečudujme aké máme služby... A keby začali vyťahovať to čo si písal o tom servise a tak, tak len potom by som sa do nich obul.... Poznáš čo je obchodný zákonník?!?!?peter NR píše:no v mojom pripade je to tak, ze : 1, niesom hadavy typ 2, neviem ako by som im po pol roku dokazal, ze su to tie loziska co som u nich kupil 3, urcite by zacali stym, ze som si to mal dat montovat do znackoveho servisu........... a vobec - poucil som sa a se.em do nich!Sato píše:Hmm a to zaruka nebola ziadna?
adios
Espero 2.0l na 1.5l TP,, 15" elektróny, new music, new sanie, new výfuk, new vačka z 1.8...
Espero 2.0l na 1.5l TP, LPG (legal), ABS, klíma, airbag, akože drevo, modré,..(koža, vyhr.sedadlá) .. PREDANÉ 68tis
Espero 2.0l na 1.5l TP full výbava, ... PREDANÉ 75tis
Omega MV6 ... no coment ...
Espero 2.0l na 1.5l TP, LPG (legal), ABS, klíma, airbag, akože drevo, modré,..(koža, vyhr.sedadlá) .. PREDANÉ 68tis
Espero 2.0l na 1.5l TP full výbava, ... PREDANÉ 75tis
Omega MV6 ... no coment ...
Neodborná, nebo špatná montáž je takovej dost gumovej paragraf a lze s ním dělat prakticky cokoliv. Ony se pak takové díly dost blbě reklamují.
Třeba ohledně těch kotoučů - po namontování by se měl provést test házivosti. Ještě jsem neviděl, že by to někdo dělal, takže už jen z tohoto pohledu ztrácíš záruku.
Třeba ohledně těch kotoučů - po namontování by se měl provést test házivosti. Ještě jsem neviděl, že by to někdo dělal, takže už jen z tohoto pohledu ztrácíš záruku.
Tak nevím jak u vás, ale u nás na zákony každej sere... Koupil jsem před 3 lety byt, kde správu dělal původní majitel - bytový družstvo. Podle smlouvy jsem měl platit poplatek 93,- Kč měsíčně, zvýšit ho bylo možné jen oboustrannou dohodou. Soudruzi z družstva se na nějakou dohodu vysrali, prostě mně napsali, že budu plati 128,- a když jsem jim napsal, že ne, tak mně to strhli z fondu oprav. Spolu s dalšími vychytávkami mne okradli o 3,5 tisíce... A teď co s tím? Soudit se, a při úrovni našich nepodplatitelných soudů dalších 10 prosoudit? Nebo jim ty peníze nechat, aby se mně smáli do ksichtu a ukázali, že na ně je nějaký právo krátký?PeterMT píše:Poznáš čo je obchodný zákonník?!?!?
BTW soudruh předseda družstva je absolvent Fakulty Státní bezpečnosti Vysoké školy Sboru národní bezpečnosti, to je fakt nejlepší kvalifikace pro předsedu bytovýho družstva.
Pozri - ak si TY s niecim nespokojny, mozes to riesit ako chces... JA som uviedol tusim tri dovody, preco som to riesil tak, ako som to riesil... .... a to s tym gumovym paragrafom Habron presne vystihol - thanx... a okrem toho tu nejde o reklamaciu sluzieb, ale tovaru... keby som bol nespokojny so sluzbami nejakeho remeselnika a bola by to podla mna jeho chyba, urcite by som to riesil... ale darmo budem robit krik na nejakych ludi v predajni - nebola to ich zle odvedena praca, je to vada vyrobku, ktoru by som aj tak tazko dokazoval... a tiez si myslim, ze nieje tovar ako tovar - pred dvoma tyzdnami som reklamoval telecomu vadny telefon a dnes mam doma novy... nebol problem zaniesol som ho tam a povedali - my vam zavolame (maju na to 30 dni - podla obch. zakonnika), lenze keby mi to povedali pri loziskach tak co? necham auto 30 dni na spalkoch, kym oni posudia opravnenost reklamacie....? takze asi tolko... QUERIDO AMIGO... ADIOSPeterMT píše: Nazdarek, tak to zas JA by som sa šiel veľmi rád porozprávať o tej záruke... Keď sa každý k tomu takto postaví, potom sa nečudujme aké máme služby... A keby začali vyťahovať to čo si písal o tom servise a tak, tak len potom by som sa do nich obul.... Poznáš čo je obchodný zákonník?!?!?
adios
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black