Antireklama na SUPERB
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
-
Antireklama na SUPERB
Já vím že to sem nepatří, ale tohle prostě nejde nezveřejnit:
Stojím u Supermarketu, vedle mě Superb z r. 2003 a na B sloupku na straně spolujezdce na předních dveřích zrezlé místo.... ale ne povrchová koroze, ale normálně bubliny jak kráva durch prolezlý.....
Jestli mi ještě někdo řekne o mojim autě, že je to rachotina, tak mu jí pošlu..... mám totál poškrábanej lak na kapotě a celý pravý straně auta až na plech (vandalové), ale ani kousek rezi a ty místa na plech jsou čistá jak dětská prdýlka.
A tři roky stará vlajková loď automobilky!!!!!!! je zrezlá - tohle neokecáte pánové ze škodovky!!!
Mám i foto, ale je fakt hodně nekvalitní (z mobilu na nejnižší kvalitu..)
Stojím u Supermarketu, vedle mě Superb z r. 2003 a na B sloupku na straně spolujezdce na předních dveřích zrezlé místo.... ale ne povrchová koroze, ale normálně bubliny jak kráva durch prolezlý.....
Jestli mi ještě někdo řekne o mojim autě, že je to rachotina, tak mu jí pošlu..... mám totál poškrábanej lak na kapotě a celý pravý straně auta až na plech (vandalové), ale ani kousek rezi a ty místa na plech jsou čistá jak dětská prdýlka.
A tři roky stará vlajková loď automobilky!!!!!!! je zrezlá - tohle neokecáte pánové ze škodovky!!!
Mám i foto, ale je fakt hodně nekvalitní (z mobilu na nejnižší kvalitu..)
Černá met. Nubira Wagon SX 1998, 2 airbagy, ABS, Klima, komplet v el.
- Reklama
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
A ještě ke všemu jsou nevídaně předražený. Škodovka není co bývala ještě po Felicie. Pak to šlo ne z kopce, ale rovnou ze srázu.
A to, že Daewoo je šmejd jsem slyšel nespočetněkrát. Nejdřív jsem se rozčiloval, ale pak jsem se zeptal na poruchy, které postihli dotyčného např. na Opelu, Volkswagenu, Škodě, Renaultu atd., nebo jízdní vlastnosti apod. a hned bylo jasno:-)Prostě Daewoo rulezzzzz.
A to, že Daewoo je šmejd jsem slyšel nespočetněkrát. Nejdřív jsem se rozčiloval, ale pak jsem se zeptal na poruchy, které postihli dotyčného např. na Opelu, Volkswagenu, Škodě, Renaultu atd., nebo jízdní vlastnosti apod. a hned bylo jasno:-)Prostě Daewoo rulezzzzz.
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
oktavka
No ak by som si mal vybrat tak berien novu oktavku. Predsa suberb ma uz nejaky ten rocik a za tu cenu co sa predava si radsej kupim passat.
Espero 1,5 GlX, 66kW, 65 000 km
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
nejsme tak bohati aby sme si kupovali levne veci co????
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Je to podle mě něco jako Fiat Multipla. Někomu se líbí, někomu ne, ale nic uprostřed:-)Kessler píše:Mně se zdají hezký a drahý, ale to je věc názoru
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Multipla je úžasné auto, taky jsem o ní uvažoval, ale Nubík mi připadá praktičtější - sice jen 5 osob, zato kufr jako obývák.djpsx píše:Je to podle mě něco jako Fiat Multipla. Někomu se líbí, někomu ne, ale nic uprostřed:-)Kessler píše:Mně se zdají hezký a drahý, ale to je věc názoru
Nubira Wagon 1,6 SX, 98, klima, elektrika, Al kola, modrá metal.
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Já bych si jí pořídil ne kvůli tomu, že se mi líbí (to spíš ne), ale je prostě zajímavá a extravagantní (a na 16'' hliníkáčích vypadá úžasně).Oněgin píše:Multipla je úžasné auto, taky jsem o ní uvažoval, ale Nubík mi připadá praktičtější - sice jen 5 osob, zato kufr jako obývák.djpsx píše:Je to podle mě něco jako Fiat Multipla. Někomu se líbí, někomu ne, ale nic uprostřed:-)Kessler píše:Mně se zdají hezký a drahý, ale to je věc názoru