Antireklama na SUPERB

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Pavel Beneš

Antireklama na SUPERB

Příspěvek od Pavel Beneš »

Já vím že to sem nepatří, ale tohle prostě nejde nezveřejnit:

Stojím u Supermarketu, vedle mě Superb z r. 2003 a na B sloupku na straně spolujezdce na předních dveřích zrezlé místo.... ale ne povrchová koroze, ale normálně bubliny jak kráva durch prolezlý.....

Jestli mi ještě někdo řekne o mojim autě, že je to rachotina, tak mu jí pošlu..... mám totál poškrábanej lak na kapotě a celý pravý straně auta až na plech (vandalové), ale ani kousek rezi a ty místa na plech jsou čistá jak dětská prdýlka.

A tři roky stará vlajková loď automobilky!!!!!!! je zrezlá - tohle neokecáte pánové ze škodovky!!!

Mám i foto, ale je fakt hodně nekvalitní (z mobilu na nejnižší kvalitu..)
Černá met. Nubira Wagon SX 1998, 2 airbagy, ABS, Klima, komplet v el.
Reklama

djpsx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djpsx »

A ještě ke všemu jsou nevídaně předražený. Škodovka není co bývala ještě po Felicie. Pak to šlo ne z kopce, ale rovnou ze srázu.

A to, že Daewoo je šmejd jsem slyšel nespočetněkrát. Nejdřív jsem se rozčiloval, ale pak jsem se zeptal na poruchy, které postihli dotyčného např. na Opelu, Volkswagenu, Škodě, Renaultu atd., nebo jízdní vlastnosti apod. a hned bylo jasno:-)Prostě Daewoo rulezzzzz.
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Kessler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessler »

Chybička se může vloudit všude...nebo to měl třeba bouchlý a někdo odflákl opravu...ale každopádně tohle je jenom výjimka...Fabií počínaje škodovky nereznou víc než jakákoli konkurence...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
djpsx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djpsx »

Ale jsou ošklivý a drahý.
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Kessler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessler »

Mně se zdají hezký a drahý, ale to je věc názoru ;)
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
Habron

Příspěvek od Habron »

Tak superb i nová oktávka se mi líbí, ale ty prachy bych raději dal za něco jinýho.
Docent

Příspěvek od Docent »

jj, prochlastat a za zbytek si koupit umělou ledvinu :lol: ?
djpsx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djpsx »

Docent píše:jj, prochlastat a za zbytek si koupit umělou ledvinu :lol: ?
To je nápad! :lol:
MilanK
Kontaktovat uživatele:

oktavka

Příspěvek od MilanK »

No ak by som si mal vybrat tak berien novu oktavku. Predsa suberb ma uz nejaky ten rocik a za tu cenu co sa predava si radsej kupim passat.
Espero 1,5 GlX, 66kW, 65 000 km
Slavek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavek »

nejsme tak bohati aby sme si kupovali levne veci co???? :lol: :lol: :lol:
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA

Dovoz aut zD

Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
djpsx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djpsx »

Kessler píše:Mně se zdají hezký a drahý, ale to je věc názoru ;)
Je to podle mě něco jako Fiat Multipla. Někomu se líbí, někomu ne, ale nic uprostřed:-)
Oněgin

Příspěvek od Oněgin »

djpsx píše:
Je to podle mě něco jako Fiat Multipla. Někomu se líbí, někomu ne, ale nic uprostřed:-)
Multipla je úžasné auto, taky jsem o ní uvažoval, ale Nubík mi připadá praktičtější - sice jen 5 osob, zato kufr jako obývák.
Nubira Wagon 1,6 SX, 98, klima, elektrika, Al kola, modrá metal.
djpsx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djpsx »

Oněgin píše:
djpsx píše:
Multipla je úžasné auto, taky jsem o ní uvažoval, ale Nubík mi připadá praktičtější - sice jen 5 osob, zato kufr jako obývák.
Já bych si jí pořídil ne kvůli tomu, že se mi líbí (to spíš ne), ale je prostě zajímavá a extravagantní (a na 16'' hliníkáčích vypadá úžasně).
Docent

Příspěvek od Docent »

djpsx píše:Je to podle mě něco jako Fiat Multipla. Někomu se líbí, někomu ne, ale nic uprostřed:-)
No tak já jsem zcela jednoznačně ten druhej :twisted: .
Oněgin

Příspěvek od Oněgin »

Naprosto souhlasím - má typickou (provokativní) imidž. Jak říká klasik: to auto je tak škaredé, až je pěkné...
Nubira Wagon 1,6 SX, 98, klima, elektrika, Al kola, modrá metal.
Odpovědět

Zpět na „POKEC“