Moj problem sa netyka daewa tak sory. No snad budete niekto vediet poradit.
Na Fabii som nebol na pravidelnej servisnej prehliadke po 20000 km ale som si olej vymenil sam, kedze naposledy ho menili asi 5 hod . a stalo ma to asi 3000 Sk.
No problem je v tom ze teraz mi na displejiku stale blika ins service , alebo nieco take ? Neviete ako sa toho napisu zbavim . Bez toho aby som musel resetovat RJ? Vraj sa to nejako da no neviem ako?
Dik za radu
Please radu
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, lomngi
Please radu
Espero 1,5 GlX, 66kW, 65 000 km
- Reklama
Rada
Moj problem sa netyka daewa tak sory. No snad budete niekto vediet poradit.
Na Fabii som nebol na pravidelnej servisnej prehliadke po 20000 km ale som si olej vymenil sam, kedze naposledy ho menili asi 5 hod . a stalo ma to asi 3000 Sk.
No problem je v tom ze teraz mi na displejiku stale blika ins service , alebo nieco take ? Neviete ako sa toho napisu zbavim . Bez toho aby som musel resetovat RJ? Vraj sa to nejako da no neviem ako?
Dik za radu
________
Nevie niekto poradit ? Dik
Dik za radu
________
Nevie niekto poradit ? Dik
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
v motoru je čidlo ktere kontroluje jestli ti nevytek olej, a kdyz ho vyměniš tak by se to mělo resetovat že tam tase byl napuštěn, buď rad že nemaš nějake drazši auto, strejdy ma volvo s60 a taky si měnil olej doma a po vyměně nemoh nastartovat, počitač si totiž myslel za mu vytek olej a vubec ho nepustil nastartovat
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
myslim, ze si celkom nepochopil otazku...Slavek píše:v motoru je čidlo ktere kontroluje jestli ti nevytek olej, a kdyz ho vyměniš tak by se to mělo resetovat že tam tase byl napuštěn, buď rad že nemaš nějake drazši auto, strejdy ma volvo s60 a taky si měnil olej doma a po vyměně nemoh nastartovat, počitač si totiž myslel za mu vytek olej a vubec ho nepustil nastartovat
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
ex: Espero 1.5 16V
ex: Espero 1.5 16V
dis
peter NR píše:no uz som to robil viackrat, ale presny postup si nepamatam - ono je podobne na vsetkych autach VAGroup... myslim, ze drzat stlacene a zapnut kluc... a potom stlacenim prepnes, co chces vynulovat a potom podrzis... tusim takto...
dik moc. Uz to je ok . dik