Nahrada ciselniku u tachometru

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Parťák1

Příspěvek od Parťák1 »

no já nemám vychytávky, ale jsem šikovný, bohužel musel jsem to dělat na koleně v kuchyni (s pilníčky, skalpelem, nůžkami atd.) Výsledek je dostatečný. mít ty tvoje vychtávky, tak si z toho uděláme byznis. :D no škoda že nejsi blíž, s tím plotrem by se dali dělat divy.

Blbě mi ukazuje palivoměr, tak jdu tady někde hledat co s tím a navíc nesvítí mi kontrolka benzínu a taky jsem to tady někde viděl. Sranda je, že jsem zkoušel samotnou kontrolku a ta je schopná a funkční aj šťáva do ní jde, tak nevím jestli to není někde v nádrži na tom čerpadle s plavákem, hold musím hledat.
Lacetti HB 1,6 16V WTCC, tpastrnek@yahoo.com
Reklama

DREAM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DREAM »

fakt skoda,vytisknul bych ti za to tvyho krasavce 10x na A1 na fotopapir jako odmenu :))
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak :(
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
Pavel Beneš

Příspěvek od Pavel Beneš »

když jsem o tom uvažoval, napadlo mě takový ty průhledný folie, co jsme na ně psali tužkou ve škole (papír se dával dovnitř) a přes křivky na plotteru (nechat čísla bezbarvé) a podle barvy folie by to svítilo?
Nezkoušel to někdo tak? Já tu folii našel průhlednou (ale třeba akrylát je také průsvitný.... a barva podsvícení je na světě.... dejte obrázky....
Černá met. Nubira Wagon SX 1998, 2 airbagy, ABS, Klima, komplet v el.
Pavel Beneš

Příspěvek od Pavel Beneš »

s tím palivoměrem..... mě začíná svítit kontrolka když je ručka 2mm pod červeným.... do kopce 1mm.. a když natřískám plnou, ikazuje 1mm před plnou...
Černá met. Nubira Wagon SX 1998, 2 airbagy, ABS, Klima, komplet v el.
Parťák1

Příspěvek od Parťák1 »

tak já to pořešil eprúhlednou fólií a modrou matnou tapetou a modrýma diodama a černzm papírem pěkně jsem to navrstvil a ono to funguje, jen je trochu znat ze to neni profesionalni podsviceni, ale nasel jsem nejakou firmu Newman tuning, která to vyrabi aj podle navrhu. Napsal jsem jim a cekam az se ozvou, mozna to dotahneme k dokonalosti. Jinak ten muj amatersky pokus jsem zvecnil a je ve fotogalerii noveho webu nubira.daewooclub.com, jen jsem to jeste nestihl fotit za tmy, aby bylo videt, jak to sviti.
A rucicka palivomeru je rozhozena po tomto upgradu, takze musim natankovat plnou a zeštelovat, stejne si myslim, že to je plovak, anebo ten odpor v nadrži musim se na to kouknou a pak se uvidi, jen nejak nemam porad kdy, ale touz je muj problem :D
Lacetti HB 1,6 16V WTCC, tpastrnek@yahoo.com
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“