Závazné informace o Daewoo srazu na Moravě
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Ja som poslal 500Kc v obalke a Ivan to dostal. Posielal som to ale doporucene a ako list prvej kategorie. Stalo ma to tusim okolo 30 Sk (?), ale vyhoda 1. kategorie (aspon podla posty) je v tom, ze v kazdom case by mali vediet, kde a kto tu obalku ma. Aspon nejaka kontrola a v takom pripade si potencialny vykradac rozmysli, ci to stoji za to.
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
- Reklama
no problemIvan píše:Taky mě to napadlo. Složíme se mu na registrační poplatek. Co Vy na to?Brainman píše:ja bych z dovolenim Mipovi prispel ( nemyslim to tak ze by na to nemel) ale prijde mi to takove hloupe, i ja mam podobnou zkusenost s Ceskou postou.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Posielal som to prvou triedou, ale nedoporučene.vado píše:Posielal som to ale doporucene a ako list prvej kategorie. Stalo ma to tusim okolo 30 Sk (?), ale vyhoda 1. kategorie (aspon podla posty) je v tom, ze v kazdom case by mali vediet, kde a kto tu obalku ma.
Chlapi, toto som naozaj nečakal. Veľmi príjemne ste ma prekvapili a o to viac si vašej ponuky vážim!!! Ďakujem. Ale prijať ju nemôžem. Aj vzhľadom na vzniknutú situáciu, by som si potom pripadal divne, že za mňa niekto iný zplatil poplatok.Ivan píše:Taky mě to napadlo. Složíme se mu na registrační poplatek. Co Vy na to?Brainman píše:ja bych z dovolenim Mipovi prispel (nemyslim to tak ze by na to nemel) ale prijde mi to takove hloupe, i ja mam podobnou zkusenost s Ceskou postou.
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
mipo, já si naopak myslím, že je to fér. Na sraz přijede kolem 70 lidí, tak když každej dá 3 koruny, tak není co řešit!
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
samozrejme sa pridavam. ked si zoberes ze len 25 nas bude suhlasit tak to je po 10 korun
ExLanos
http://www.lanosclub.com/gallery.php?mo ... erie_id=53
-----------------------------
Suzuki SX4 Freeze http://moje.auto.cz/Peco/suzuki-sx4.html
http://www.lanosclub.com/gallery.php?mo ... erie_id=53
-----------------------------
Suzuki SX4 Freeze http://moje.auto.cz/Peco/suzuki-sx4.html
Mimořádně nezdravím ale MIPO vždyť nejde o tisíce a nedá to na jednoho ani frťana!A moje fnučka v takových situacích říká"Dědo to neřež"mipo píše:Posielal som to prvou triedou, ale nedoporučene.vado píše:Posielal som to ale doporucene a ako list prvej kategorie. Stalo ma to tusim okolo 30 Sk (?), ale vyhoda 1. kategorie (aspon podla posty) je v tom, ze v kazdom case by mali vediet, kde a kto tu obalku ma.
Chlapi, toto som naozaj nečakal. Veľmi príjemne ste ma prekvapili a o to viac si vašej ponuky vážim!!! Ďakujem. Ale prijať ju nemôžem. Aj vzhľadom na vzniknutú situáciu, by som si potom pripadal divne, že za mňa niekto iný zplatil poplatok.Ivan píše:Taky mě to napadlo. Složíme se mu na registrační poplatek. Co Vy na to?Brainman píše:ja bych z dovolenim Mipovi prispel (nemyslim to tak ze by na to nemel) ale prijde mi to takove hloupe, i ja mam podobnou zkusenost s Ceskou postou.
Ať nám jezdí a nezlobí
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
S pomocí ohledně poplatku se přidávám a napadá mě ještě malý dotázek. Mám počítat kromě 250 Kč (resp. 500,- za 2 osoby) + nějaké to pivko atd. ještě s nějakými výdají (vstup, registrace apod.)? Je to trochu OT, ale když už je řeč o penězích....
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Nepředpokládám. Pokud ano, tak to budou částky do 30 Kč.djpsx píše:S pomocí ohledně poplatku se přidávám a napadá mě ještě malý dotázek. Mám počítat kromě 250 Kč (resp. 500,- za 2 osoby) + nějaké to pivko atd. ještě s nějakými výdají (vstup, registrace apod.)? Je to trochu OT, ale když už je řeč o penězích....
Nexia² project
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Díky moc, už se těším a Kombik (volba padla na něj, je starší, tak si to víc zaslouží) je taky celej natěšenejIvan píše:Nepředpokládám. Pokud ano, tak to budou částky do 30 Kč.djpsx píše:S pomocí ohledně poplatku se přidávám a napadá mě ještě malý dotázek. Mám počítat kromě 250 Kč (resp. 500,- za 2 osoby) + nějaké to pivko atd. ještě s nějakými výdají (vstup, registrace apod.)? Je to trochu OT, ale když už je řeč o penězích....
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Účast dnes odvolal člen Zavůrka... takže nás bude o 2 méně...
Nexia² project